rakyat Malaysia belanja RM500 juta utk beli nombor kenderaan

Life July 22nd, 2010

live update: 22 Jul ’10, 10.32am MYT PST | dari e71 topo…

Terasa sangat berbangga hari ni sebab aku berjaya beli surat khabar di pagi hari.. hohoho antara berita yang menarik minat aku adalah berkenaan tempahan no plat.. dalam masa 4 tahun ni rakyat Malaysia dah berbelanja RM500j untuk beli no plat.. Ini termasuklah plat KCT1 milik dato siti yang bernilai RM66,550 dan juga no plat TAY1 yang bernilai RM200k+-.. Hohoohoho kaya2 orang Malaysia ni kan..

Selain itu gambar Cut Tari yang cantik molek juga salah satu faktor aku beli surat khabar hari ni.. untuk berita lebih lanjut pi beli sendiri surat khabar

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

4 Responses to “rakyat Malaysia belanja RM500 juta utk beli nombor kenderaan”

  1. Anarm says:

    mantap entri ni.. byk maksud tersirat.. hohoho

    [Reply]



  2. TMUkmkd says:

    kalau dulu orang malu nak tulis porn dalam suratkhabar. tapi kini tak de masalah.

    theme ni menarik la haha

    [Reply]



  3. Zala Wajik says:

    Surat khabar pon dah takde etika menulis apa? peliklah

    [Reply]

    topo Reply:

    wuish… apa yang tak beretikanye?

    [Reply]



Leave a Reply