Best giler lagu Mama Papa- Ning Baizura tapi..

July 6th, 2010 10 Comments   Posted in lagu, Life

pernah dengar lagu Mama Papa by Ning Baizura? hohoho best gak la rugi kalau tak pernah dengar lagu tu. Hohoho susah kot nak dapat kene tunggu pilihan mu di Era je la (kalau ada).. serius tak tipu, memang susah nak dapat lagu tu, tak percaya try la google kat youtube pon xde kot yang ada hanyalah.. Read the rest of this entry »

satu lagi keje giler.. Sebelah kanan tengok movie.. Sebelah kiri tengok worldcup

July 4th, 2010 2 Comments   Posted in Life

live update: 4 Jul ’10, 2.44am MYT PST | dari e71 topo…

pagi yang berbahagia ini aku berjaya buat satu lagi kerja giler.. Sebelah kanan tengok movie sebelah kiri tengok world cup.. movie ape? Lu pikir la sendiri malas gua nak tulis..

my PSM acknowledgements hehehehe

July 1st, 2010 13 Comments   Posted in Life

live update: 1 Jul ’10, 7.39pm MYT PST | dari e71 topo…

Ini adalah acknowledgements untuk PSM aku… Kalau rajin cuba la baca hohoho