my PSM acknowledgements hehehehe

Life July 1st, 2010

live update: 1 Jul ’10, 7.39pm MYT PST | dari e71 topo…

Ini adalah acknowledgements untuk PSM aku… Kalau rajin cuba la baca hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

13 Responses to “my PSM acknowledgements hehehehe”

  1. dino says:

    ade pulak memey suhaiza tu ye.

    [Reply]



  2. ejam says:

    peh…memey dpt kredit gak yer…
    tak sia2 dia jd sumber inspirasi kau…
    ada tampal gambar memey dlm toilet ker? haha

    [Reply]



  3. shatilah zakaria says:

    eh..

    kenapa memey?
    memey ke mei mei

    haaa

    [Reply]

    topo Reply:

    memang memey.. 😀

    [Reply]

    shatilah zakaria Reply:

    ko patut letak name aku jer..
    ak kan siap komen ko nye projek PSM

    =P

    [Reply]



  4. alien13 says:

    memey ngn ko ada pape ke?
    ke memey yg lain ni
    konpius nnti si norman

    [Reply]

    topo Reply:

    wuish mane ada pape.. hahaha

    [Reply]



  5. catzer says:

    heh..memey pun ada dlm senarai gak..bagus tul!

    [Reply]



  6. syahirul says:

    gyahahahhaaa… memey plak.. supervisor/lecturer ko minat dia ke? markah lebih ni.. gyahahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    menyampah pulak aku baca style gelak ko…
    aku yang minat Memey.. hohoho

    [Reply]



  7. CikDurian says:

    hoho..ape kena mengena memey dgn psm ni??

    [Reply]

    topo Reply:

    she brighten up my life and make me smile.. hahahaha

    [Reply]



  8. CikDurian says:

    hahaha.. ade jugak yang tertawan sampai camtu ye.. ;P

    [Reply]



Leave a Reply