Buat blog ni lebih kurang macam buat anak..

Blogging July 28th, 2010

buat blog ni lebih kurang macam buat anak..
nak buat senang jadi tak tentu lagi..
masa kecik jaga betul-betul dah besar nanti boleh berjasa pada kita
tapi kalau kita abaikan dan tak bagi bekalan yang cukup nanti menyusahkan kita
sorang blogger boleh jaga 10 blog.. tapi 10 blog tu tak tentu lagi boleh senangkan hidup sorang blogger..
hahaha

(Nazrien,2010)

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

16 Responses to “Buat blog ni lebih kurang macam buat anak..”

  1. fahmi ibrahim says:

    hahaha… betul2

    [Reply]



  2. blowie says:

    kalau autoblog plak cmne?
    skali buat, pastu tinggal. income masuk je 😛

    [Reply]

    topo Reply:

    tu mcm touch and go la.. dah buat tinggal.. lepas tu anak tu tak tau anak sape ntah.. hahaha

    [Reply]



  3. ejam says:

    lebih kurang yer…
    blog aku bleh buat dh, anak aku blom ada2 lagi…kadang2 susah hati gak…tapi xper ler takde rezeki lagi…

    [Reply]

    topo Reply:

    insyaallah xlama lagi ada la rezeki tu.. amin…

    [Reply]



  4. aizuddin says:

    nak buat senang..nak jadi tu belum tentu lagi

    [Reply]



  5. Luth Textile says:

    perghh buat anak.. hahahha
    kalo tak jadi hari ni, cuba lagi cuba lagi. hehehe

    [Reply]



  6. bd fabregas says:

    betul3, blog aku pn dah lebih kurang camtu laaa..

    [Reply]



  7. TMUkmkd says:

    harem punya quote.

    aku ringkaskan :p

    seorang blogger boleh buat 10 blog,
    tapi 10 blog belum tentu boleh jaga seorang blogger.

    [Reply]

    topo Reply:

    kan aku dah tulis kat atas tu.. hohoho

    [Reply]



  8. Kujie says:

    eh encik topo
    dah pernah buat anak ke?

    larikkk……..!

    [Reply]



  9. apiih says:

    errkk..ijaunyer theme..skt mate aku..huhuhu..xde kne mngena ngn entri

    [Reply]



  10. aisumichan says:

    hahaa.. ok.. boleh diterima..

    [Reply]



  11. diraja22 says:

    tepat sangat perumpamaan moden ni..

    [Reply]



  12. Mus says:

    betul dan tepat sekali tu bro!

    [Reply]



  13. Ali ridha says:

    cam mana blog nak jaga kite.hehhe…

    [Reply]



Leave a Reply