Best giler lagu Mama Papa- Ning Baizura tapi..

lagu, Life July 6th, 2010

pernah dengar lagu Mama Papa by Ning Baizura? hohoho best gak la rugi kalau tak pernah dengar lagu tu. Hohoho susah kot nak dapat kene tunggu pilihan mu di Era je la (kalau ada).. serius tak tipu, memang susah nak dapat lagu tu, tak percaya try la google kat youtube pon xde kot yang ada hanyalah..preview sahaja seperti ini

Lirik Mama Papa – Ning Baizura

Adakah mungkin ikan lemas di air
Adakah mungkin orang lemas dek udara
Segala yang terlampau membawa bahaya
Serupa jua cinta pun membunuh

Telah ku lihat ku amat ku kenali sangat
Cinta berubah dan evolusinya
Dari asmara jadi rumah tangga
Seperti mama dan papa

Chorus
Mama jangan lupa Papa sangat sayang Mama
Walau terlalu lama Papa bersama Mama
Papa jangan lupa Mama sangat sayang Papa
Walau selalu Mama marah marahkan Papa
Mama sayangi Papa

Mungkin terlalu manis menjadi racun
Mungkin terlalu pahit pun menjadi kacau
Hidup perlukan drama barulah berwarna
Kembalikan yang suam balik hangat

Telah ku lihat ku amat ku kenali sangat
Cinta berubah dan evolusinya
Dari asmara jadi rumah tangga
Seperti mama dan papa

Ulang Chorus

Seringkali alam kenyataan
Pelik dari alam khayalan
Seringkali mudah tak hiraukan
Dari mencapai sebuah pengertian

sumber lirik: 1liriklagu.com.. hohoh memang terpelihara lagu ni susah nak cari link download, kat youtube pon takde.. memang hebat la

10 Responses to “Best giler lagu Mama Papa- Ning Baizura tapi..”

  1. apiih says:

    lagu baru ke nih??best sgt ker???nk dgr laah.

    [Reply]



  2. alien13 says:

    lama xdgr radio~
    hehehe

    [Reply]



  3. beliamuda says:

    la. lagu ning baizura rupanya. aku ingat artis baru mana la yang nyanyi lagu ni.. 😛

    [Reply]



  4. faiq says:

    aik x penah dgr pon. slalu gak dgr era

    [Reply]

    faiq Reply:

    update : “please wait a comment”, bukan please wait a moment ke?

    [Reply]

    topo Reply:

    ape please wait a comment?

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha aku baru perasan.. gasak la dia

    [Reply]



  5. aten_zone says:

    nak dengar kat suria slalu je putar.

    [Reply]

    topo Reply:

    aku tak tau pon suria punya frekuensi ape.. hohoho

    [Reply]



  6. julia says:

    blhla..not bad

    [Reply]



Leave a Reply