Youtube letak button untuk tambah bunyi vuvuzela pada setiap video..

Reviews June 26th, 2010

aku tak tau la youtube nak buat lawak sarkas ke atau semangat bola sepak World Cup.. tapi kalau korang perasan, ada satu button baru pada player youtube iaitu button yang ada icon bola.. fungsinya? heheh untuk menambah bunyi vuvuzela yang sangat anoyying pada setiap video.. tak percaya sila la pergi ke youtube dan mainkan lagu kegemaran anda. Sila klik butang vuvuzela untuk kepuasan maksimum..

button fungsi vuvuzela

button fungsi vuvuzela

nasib baik la kalau embed video Youtube takde button vuvuzela tu.. Kalau tak habis la tercemar kekacakan blog ini.. hohoho disertakan sekali video klip Shakira – Waka Waka sebagai bukti.. hehehe

9 Responses to “Youtube letak button untuk tambah bunyi vuvuzela pada setiap video..”

  1. Fitrihadi.com says:

    youtube tu kononnya nak tunjuk yang diorang pun demam bola ar tu.. haha kelas..

    tu ok lagi…kalau jumpa blog yang bila masuk je berdengung bunyi vuvuzela tu memang sakit hati gila ar haha

    [Reply]



  2. Saffa says:

    Dumbest idea ever! EPIC FAIL.
    Bunyi macam lebah. Tak ada faedah pun tambah bunyi tu..

    p/s: memang lawak sarkas paling hebat dari YT.

    [Reply]

    topo Reply:

    tapi macam best jugak lawak sarkas dia ni.. hahaha

    [Reply]



  3. aizuddin says:

    tak suka bunyik ni..wat spoil je wc

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    aku perasan button ni masa tengok klip video pasal bola. ni ada kat semua video dalam youtube ke?

    [Reply]



  5. apiih says:

    annoying…aku xsuke..hahahaha

    [Reply]



  6. Azfarul says:

    biarpun vuvuzela agak annoying,
    tapi aku rasa button tu cool hehe.

    [Reply]



  7. MokhZam says:

    bunyi dah macam lebah berdengung laa…tapi sedap plak didengar…hehe

    [Reply]



  8. yash says:

    kat mana x dek pownn.. ha3

    [Reply]



Leave a Reply