Login ChurpChurp Dapat RM100 =D

June 11th, 2010 18 Comments   Posted in Life

login churp-churp dapat RM100

login churpchurp dapat RM100

update ringkas sebelum pergi solat jumaat. hehehe akhirnya ChurpChurp dah cukup RM100 dan dah boleh cashout setelah setahun menunggu. Tapi rasanya belum nak cashout lagi la kot sebab ni baru awal bulan dan kempen churp-churp ni semakin menderu-deru. Hohoho banyak la duit aku nak buat shopping raya nanti =D

Misi mengusya rumah baru chokilala di malam hari.. Misi gagal

June 10th, 2010 17 Comments   Posted in Life

live update: 10 Jun ’10, 12.17am MYT PST | dari e71 topo…

Aku sekarang berada beberapa meter je dari rumah chokilala.. Tapi malangnya aku tak tau mana satu rumah dia.. Puas la aku cari tangga batu rumah dia dengan pokok bunga sakura dengan kereta unggu dia..
Hoho misi mengusya pada jam 12 tgah malam gagal.. Nampak sangat tak berbakat nak jadi stalker.. Untuk tidak menghampakan aku amek gambar sekolah agama dan masjid depan rumah chokilala

Ayah, saya nak berhenti belajar sebab boleh dapat RM5000 sebulan kat internet

June 8th, 2010 35 Comments   Posted in semasa
  1. si A: Ayah, saya nak berhenti belajar sebab boleh dapat RM5000 sebulan kat internet
  1. ayah si A: huh?
  1. si A: tengok abang penat belajar sampai ada degree pon bukannya boleh dapat RM5000 sebulan pon. Read the rest of this entry »

Game: Cat Trap.. Mampukah anda untuk melepasi level 1 game ni?

June 7th, 2010 22 Comments   Posted in game

Suatu ketika dulu aku sering berkongsi game-game yang mencabar minda dan kemahiran untuk berfikir di blog ini. hehehe kini game seumpama itu kembali. Game ini bernama Cat Trap objektif game ini mudah sahaja, pastikan kucing tidak berjaya keluar dari tempatnya. Gayanya macam mudah.. hehe tapi mampukah korang untuk melepasi level 1 game ini? Read the rest of this entry »

RM1000 pertama melalui nuffnang…

June 6th, 2010 59 Comments   Posted in Blogging

rm 1000 bersama nuffnang

rm 1000 bersama nuffnang

Setelah lebih 2 tahun menjadi blogger, akhirnya aku berjaya juga mencapai target untuk mendapat RM1000 melalui nuffnang. hujung bulan Mei yang lepas, earning terkumpul di nuffnang adalah sebanyak RM 1,031.83. Read the rest of this entry »

Chuck agen CIA berkasut Converse

June 2nd, 2010 26 Comments   Posted in Reviews

hohoho kalau kalian mengikuti aku di facebook mahupun twitter, pasti korang akan terbaca tentang aktiviti download dan tonton Chuck yang giat aku lakukan beberapa minggu ini. Kapada yang tak pernah dengar apa itu chuck, sila google atau baca post ini sampai habis. Read the rest of this entry »