Misi mengusya rumah baru chokilala di malam hari.. Misi gagal

Life June 10th, 2010

live update: 10 Jun ’10, 12.17am MYT PST | dari e71 topo…

Aku sekarang berada beberapa meter je dari rumah chokilala.. Tapi malangnya aku tak tau mana satu rumah dia.. Puas la aku cari tangga batu rumah dia dengan pokok bunga sakura dengan kereta unggu dia..
Hoho misi mengusya pada jam 12 tgah malam gagal.. Nampak sangat tak berbakat nak jadi stalker.. Untuk tidak menghampakan aku amek gambar sekolah agama dan masjid depan rumah chokilala

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

17 Responses to “Misi mengusya rumah baru chokilala di malam hari.. Misi gagal”

  1. peanut says:

    dah takde keje ke topo ? haha

    [Reply]



  2. chokilala says:

    bongok betul. ko takde keje ke amek gambar rumah aku. ko tak nampak ke aku dalam masjid tu, tengah berzikir. oopss sorry. main-main je. hehehe. patut la aku rasa tak sedap hati je tadi, rupanya ada orang stalk rumah aku. haha

    rumah aku depan masjid tu la. tapi belakang sikit. ish. mana boleh cerita dekat mana dalam sini. private & confidential. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha saje je tadi aku dok lalu area situ mustahil la aku nak masuk dalam2 sikit.. mampus kene kejar dengan rukun tetangga kat sana nanti.. hohoho

    [Reply]

    MrRollies Reply:

    Tu dia…
    AHAHA
    lawak siot !! xD

    [Reply]



  3. esempoi says:

    choki, ni la pengendap bersiri yang ko cari tu…hahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    mana ada weh.. aku lalu je.. hahah punya la baik aku siap amek gambar masjid lagi tu.. hohoho

    [Reply]

    ejam Reply:

    patut ler kami ahli rukun tetangga sampai skrg masih tak dapat tangkap remaja yg mengintai gadis bernama cik chokilala tu…ini rupanya dia…
    malam nie kami akan serbu rumah remaja lelaki nie, pasti akan terjumpa koleksi2 yg tidak terduga…haha

    [Reply]



  4. Azah says:

    stelah ko berjaya menghalang si choki dari datang berjumpa aku, skarang ko nak stalk dia plak? ko baik2 sket.. kang aku panggil power rangers pink, teruk ko nanti..

    choki, hati2 ye nyah..

    [Reply]

    topo Reply:

    adeh.. Chokilala xjd jumpa ko ke? Mintak ampun la banyak2

    [Reply]

    chokilala Reply:

    yela. aku tak jadi pergi kelantan, sebab terbelenggu dengan komen ko dalam status. huhuhu

    [Reply]



  5. syahirul says:

    rumah izah kan yg kaler kuning dekat2 masjid tu [buat2 tahu]

    [Reply]



  6. vangardx says:

    salam topo..wah kau masih setia dengan theme ini..mesti sebab ads placement dia strategik kan? huhu..aku dah tukar dah 😛 theme yg lama tu ku biarkan je dalam folder sbg kenangan

    [Reply]



  7. Fatehah A. says:

    marah pulak en f chukis kang

    [Reply]

    topo Reply:

    la aku usya rumah dia je pon.. bukan usya chokilala hohoho

    [Reply]



  8. aizuddin says:

    pasni usya time pagi pulak..mana tau jumpa..haha

    [Reply]



  9. catzer says:

    ko dah takde keje sgt ke wei!!! meh aku bg keje meh!

    [Reply]

    topo Reply:

    nest week aku dah free giler.. sila la bagi keje ye.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply