Game: Cat Trap.. Mampukah anda untuk melepasi level 1 game ni?

game June 7th, 2010

Suatu ketika dulu aku sering berkongsi game-game yang mencabar minda dan kemahiran untuk berfikir di blog ini. hehehe kini game seumpama itu kembali. Game ini bernama Cat Trap objektif game ini mudah sahaja, pastikan kucing tidak berjaya keluar dari tempatnya. Gayanya macam mudah.. hehe tapi mampukah korang untuk melepasi level 1 game ini?


satu tips aku boleh bagi, sila berfikir 2-3 langkah ke hadapan.. kalau dah dapat level 1, level lain takde masalah punya. Sila gunakan kerativiti anda. Bila dah berjaya jangan lupa komen di sini untuk berlagak berapa masa yang anada perlukan untuk lepas level 1. hohoho

22 Responses to “Game: Cat Trap.. Mampukah anda untuk melepasi level 1 game ni?”

  1. Incik Ahmad says:

    hohohoo~~ 30 saat

    [Reply]



  2. fahmi ibrahim says:

    Kadang payah… kadang senang… tengok map la jugak 😀

    [Reply]



  3. liyana aziz says:

    x lepas2 pun… errrr

    [Reply]

    topo Reply:

    teruskan lagi usaha.. 😀

    [Reply]



  4. Arsyad Abdul Razak (vespajobot) says:

    berjaya dgn 2 kali cubaan!haha

    [Reply]

    topo Reply:

    berapa lama ambil masa? hehe cuba la kali ke 3 plak..

    [Reply]



  5. MrRollies says:

    susah la T_T

    [Reply]



  6. chokilala says:

    susah la. malas la. pening kepala aku je. baik aku jaga kucing betul aku, jangan kasi dia keluar rumah. nanti kucing jantan nak ngorat dia. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha hanya mereka yang terpilih je boleh habiskan level 1 ni..

    [Reply]



  7. fina fento says:

    sakit hati men game ni [-(

    [Reply]

    topo Reply:

    haha teruskan usaha.. =D

    [Reply]



  8. MrSup says:

    aku dah jd addict ngan game nih.. hahaha..

    [Reply]



  9. Neo says:

    20 saat..kehkeh

    [Reply]



  10. zermye says:

    boleh la game ni..ak main smpai lvl 33..tp still sme jer.. igtkn cm x sme…

    [Reply]

    topo Reply:

    tu la pasal.. semangat je aku main sampai level 58

    [Reply]



  11. aizuddin says:

    susah gile

    [Reply]



  12. elyaszbha says:

    yeah, game flash dtg lagi dri topotato 😛
    melepasi lvl 1
    pastuh sangkut kat lvl 2,
    then kena ulang balik. aha.

    [Reply]



  13. tiya-chan says:

    besh beb game nih..
    addictive hahaa..
    xde la ak rasa bosan men kt office hohoo..

    [Reply]



  14. blowie says:

    aku men sekali je da lpas level 1, tp kantoi kan level 2

    [Reply]



  15. cik fa says:

    ahaha…level 1 jee oke…smpai level 2 dh kalah…pastu terus xmng2 kat level 1..hohoho…

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho boleh teruskan usaha lagi..

    [Reply]



  16. lukman says:

    ssh gak..ikt map..
    tp dpt la gak smpi level 15

    [Reply]



Leave a Reply