Eboe menang anugerah player paling KELAKAR sekali dalam World Cup 2010

video June 30th, 2010

Walaupun pasukan Ivory Coast tersingkir awal, tetapi semangat yang ditunjukkan mereka patut dipuji. Hahaha intro yang skema. Walaupun telah menamatkan saingan pada peringkat kumpulan lagi tetapi Ivory Coast tak pulang dengan tangan kosong. Salah seorang tunggak utamanya iaitu Eboe bakal dikenang sampai bila-bila dan akan disebut-sebut. Nak tau sebab ape? tengok video di bawah ini..

hahaha macam mana? layak tak Eboe menang anugerah player paling kelakar? kalau korang tak faham lagi video ni biar aku terangkan sedikit. Yang berjersi hijau itu Eboe (pemain Ivory Coast) yang pakai kot tu coach Korea Utara.. lepas tu pandai-pandai la korang tafsir sendiri video ini.. sekian terima kasih hohohoho (tak habis gelak lagi tengok video ni walaupun dah 40x main)

16 Responses to “Eboe menang anugerah player paling KELAKAR sekali dalam World Cup 2010”

  1. TMUkmkd says:

    hahahahahahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    hahahahahha

    [Reply]



  2. Azah says:

    haha… x de keje punya eboe..

    [Reply]



  3. sha-hir@meng says:

    bodoh giler..
    coach korea utara 2, siap tarikh eboue lg 2..
    dh abis ckp baru die prsn..
    penolong die pun tergelak..

    [Reply]

    topo Reply:

    wuish.. xde la sampai tahap bodoh.. tak baik.. mana la tau dia saje2 buat lawak nak kasik release tension..

    [Reply]

    sha-hir@meng Reply:

    eboue pun hanguk je..
    mcm phm..
    hahaha..
    abis bocor taktik..
    ptut la korea kalah mlm 2..

    [Reply]



  4. Pepejal says:

    hhaha.. Eboe (bukan nama sebenar) faham cakap korea.. lagi pun cerita paling dia suka Winter Sonata.. siap buat ringtone.. (saja tambah citer)..

    Masalah nya dia faham ke cakap korea?

    [Reply]

    topo Reply:

    pelakon utama winter sonata baru je dijumpai mati.. mungkin Eboe ni yang akan ganti dia buat sequel kot hohoho

    [Reply]



  5. h3r0 says:

    berbakat gak eboue nie ckp korea.. ha ha ha..

    [Reply]



  6. alien13 says:

    muke eboe x bole belah dooo
    angguk2 cam paham
    kah kah kah kah

    [Reply]

    topo Reply:

    hahah tu la pasal.. aku rasa tu nanti mmg dia kene bahan dengan member2 dia nanti tu

    [Reply]



  7. dino says:

    eboue is the man of all funniest men in the world!LOL LOL LOL

    [Reply]



  8. beliamuda says:

    haha.. macam la dia paham.. 😛

    layan je angguk..

    [Reply]



  9. apiih says:

    tahniah buat eboe sbb mnng anugerah..haha

    [Reply]



  10. yash says:

    wakakkakaaakakakakakakakah =)) tu je mampu aduiii

    [Reply]

    topo Reply:

    waka waka eh eh.. hahha

    [Reply]



Leave a Reply