Chuck agen CIA berkasut Converse

Reviews June 2nd, 2010

hohoho kalau kalian mengikuti aku di facebook mahupun twitter, pasti korang akan terbaca tentang aktiviti download dan tonton Chuck yang giat aku lakukan beberapa minggu ini. Kapada yang tak pernah dengar apa itu chuck, sila google atau baca post ini sampai habis.

Pada mulanya aku hanya perasan yang Chuck hanya memakai kasut Converse tak kira apa situasi sekali pon dan aku rasa ianya agak cool. hohoho relax je pakai tuxedo dengan kasut converse hitam dia. Tapi bila dah tamat khatamkan 2 season Chuck baru aku perasan yang mamat spy ni rupanya bukan pakai sebarangan kasut Converse tapi dia pakai Converse Chuck Taylor. Sama macam nama dia “Chuck”.

Chuck

Chuck

Post ini sepatutnya sangat ringkas berkenaan kisah betapa bersusah payah aku torrent 2 Season Chuck sebesar 11gb dan betapa berbaloinya penantianku itu. Tapi akhirnya jadi satu post panjang yang agak merapu. Dan satu lagi tujuan utama post ini adalah untuk menayang kasut baru aku hehehe. Memula ingat nak shopping kasut online je.. Senang.. Tapi dah alang-alang aku pi merayau terus beli je la kasut ni

kasut baru topo

kasut baru topo

Aku terpaksa beli kasut ni untuk menggantikan Chuck Taylor aku yang dah terlalu lusuh dan dah banyak kali mak aku ugut nak campak dalam tong sampah. Kasut ini best sebab dia ada warna hijau dan warna krim (sengaja aku beli warna krim biar kasut ni tak nampak macam baru ;D).. Mungkin lepas ni aku boleh menjadi agen CIA sama macam Chuck… hahaha

Berminat nak beli kasut baru secara online? apa kata korang usya vsHub (Virtual Shopping Hub). Bukan sahaja kasut malah banyak lagi benda menarik terdapat di sana.

p/s: aku dah terasa macam blogger gadis-gadis la plak, cerita pasal tv series dengan shopping online.. hahaha ada ke orang baca post ni sampai habis? Kalau ada esok lusa aku akan buat post macam ni lagi.

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

26 Responses to “Chuck agen CIA berkasut Converse”

  1. amoi says:

    kat TV2 skg ni season bape weh? aku main tgk je. haha

    [Reply]

    topo Reply:

    pergh.. aku tak tau pon kat tv2 ada chuck.. tak pernah tgok pon..

    [Reply]

    amoi Reply:

    ada ahh. setiap hari selasa pukul 12am. baru semalam tengok pasal dia lari dengan bekas awek dia Jill. and Jill tu agent Fulcrum. baru terbongkar semalam. hoho

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh tu season 2 episod 7 kot… apsal aku tak pernah nampak plak iklan dia..

    [Reply]



  2. Jaws says:

    aku memang layan n kumpul series chuck ni..
    dari season 1 sampai seasons 3 skang ni..
    paling latest bapak dia mati tapi buka kes mak dia plak terlibat dgn CIA gak..
    haha..
    best wo citer ni..
    recommend to all..
    siapa kata geek takleh jadi spy seperti Tom Cruise dalam mission impossible..
    haha..

    [Reply]



  3. ejam says:

    time ada astro dulu layan gak citer nie…skrg tidak lagi…
    nmpknya kena ler sedut torrent semula memandangkan chuck nampak menarik semula slps tv series yg aku follow selama nie telah ditamatkan secara cepat2…kesian ugly betty…hehe

    [Reply]



  4. TMUkmkd says:

    wahai en topo takat panjang ni aku mampu baca sampai habis. walaupun baca dalam google reader je 😀

    tapi masih mampu bagi komen. kalau ada orang reply komen ni esok aku akan komen macam ni lagi

    [Reply]



  5. MrRollies says:

    yay topo kasut ko same ngan aku!! haha..
    Btw buat la post ni…

    [Reply]

    topo Reply:

    btw tu binatang ape?

    [Reply]

    MrRollies Reply:

    btw = by the way.. =D

    [Reply]



  6. apiih says:

    setakat tnjuk kasut,aku pon ade..lalalalala..hahahaha

    [Reply]



  7. ev says:

    chuck terbest!kat astro cam xde da je.huhu

    [Reply]



  8. Piratz says:

    Aku pun dah katam cite chuck nie.. Sekarang tinggal nak burn dalam DVD plak. Penuh sangat dah cite chuck…

    ade satu episod 3D.. Jenuh nak cari spek.. Akhirnya dapat tengok chuck 3D.. Stylo…

    [Reply]

    topo Reply:

    kat mane ko jumpa weh cermin mata 3d? nak gak..

    [Reply]



  9. tapie says:

    chuck bru je abes season 3 last week.. ape barang layan season 2..

    [Reply]

    topo Reply:

    tengok 3 season straight baru puas hati.. pe barang tunggu tiap2 minggu..

    [Reply]



  10. shatilah zakaria says:

    topo..
    laen kali share la citer itu
    bila kita bersua kembali..
    hee~

    [Reply]

    topo Reply:

    aku memang ada kat UTeM je tak pi mana pon.. hohoho

    [Reply]



  11. Frantz-Senpai says:

    dulu naek gila tengok citer ni.. baru smpai season 2.. skang nie tgh cari citer bloody monday.. muahaha

    [Reply]



  12. ika says:

    sila torrent chuck season 3 plak…hoho mantap cite ni…

    aku ske john casey tu…klaka kot dia.. =D

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha aku dah khatam season 3 dah.. kelakar gak la john casey.. tapi anak dia cun tu..

    [Reply]



  13. Looking for used cars? says:

    tapi lepas S1 saya tak tengok lagi. Sudah boring la, tiap-tiap episode satu cerita yang kurang memuaskan bagi saya.

    [Reply]



  14. ashraflatif says:

    aku dah khatam chuck season3. ada plak season 4! dem~ tp dah semakin merepek je chuck ni~ tp aku tgk sebab sarah walker tu ja~ hahaha cun siott~

    [Reply]



  15. Luna Chempaka says:

    maksud nya kan, part yg bapak chuck mati, secret basement dgn file mak chuck tu ending season 3 eh? patut lah takde smbungan dia kat axn dah.. bila season 4 nk keluar?

    [Reply]

    topo Reply:

    sepatutnya season 4 pon dah abes dah.. haha lagi best season 4.. tapi tak sure la dah keluar kat axn ke belum

    [Reply]



  16. nik says:

    peliknye xde pulak orng post link citer tuh bagi kawan2 tengok??? ni dia aku letak korang dah ada ke blum belasah je, enjoy… 🙂

    [Reply]



Leave a Reply