10 orang je yang rasa topo kacak???

Life June 2nd, 2010

beberapa minggu lepas aku telah membuat satu perkara yang sangat annoying, kaji selidik berapa ramai yang rasa topo kacak. Tapi malangnya hanya sepuluh responden sahaja yang bersetuju kata topo kacak.. haish.. kena tingkatkan usaha ni..

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

11 Responses to “10 orang je yang rasa topo kacak???”

  1. EV says:

    adoiyai saba je la.takpe teruskan usaha!

    [Reply]

    topo Reply:

    sedang berusaha dengan keras la ni.. hahaha

    [Reply]



  2. |1f34|-|1r3 says:

    bro..nasib baik ada pompuan like…kalau semua lelaki setuju..aku dh risau dah..haha

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh kalau lelaki semua mmg aku tak post la kat sini.. aku pon risau.. hahaha

    [Reply]

    |1f34|-|1r3 Reply:

    hahahahhahahha

    [Reply]



  3. ishak says:

    berusaha sekeras kerasnya..agar jadi keras

    [Reply]

    Mr.Bintang Reply:

    hahaha…

    [Reply]



  4. zaryl says:

    kena la dedah gambar ko bebanyak lepas ni topo baru leh dpt sokongan padu hehe

    [Reply]



  5. apiih says:

    aku rase ko xlah kacak mane..ahahaha

    [Reply]



  6. shatilah zakaria says:

    aku rasa, ko belum cukup kacak lagi..
    cuma ..
    (haa kena tutup mulut)
    :X

    aku tak rasa mahu memuji sesiapa pulak hari ini
    haaa~

    [Reply]

    topo Reply:

    xpe2.. tak payah puji.. nanti si N bengang lagi.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply