menang hadiah daripada mohdzaid.com

May 20th, 2010 12 Comments   Posted in Life

live update: 20 May ’10, 12.48pm MYT PST | dari e71 topo…

dah lama aku tak join contest dan dah lama jugak la aku tak menang contest. Heheh kali ini aku berjaya mendapat hadiah daripada mohdzaid.com kerana berjaya mencari orang misteri di blog beliau.. hohoho cuba teka apa yang aku menang :d

ini adalah post untuk berlagak tentang trafik di topotato.com

May 19th, 2010 24 Comments   Posted in Blogging

Pada awalnya aku nak tulis tajuk post ” bulan Mei yang best ” tapi akhirnya aku sedar.. kalau aku buat tajuk macam tu sure tak ramai yang baca. Buat apa nak bermuka-muka kan lebih bagus untuk bersikap jujur sahaja.. Semenjak mengalami kemarau dalam dunia blogging buat seketika, kini aku dapat tersenyum puas bila tengok trafik di topotato.com.. hehehe teringin nak tengok statistik terkini topotato.com? Read the rest of this entry »

makan sangat banyak di Seoul Garden

May 17th, 2010 11 Comments   Posted in Life


live update: 17 May ’10, 3.13am PDT PST | dari e71 topo…

Aku baru sahaja selesai makan dengan sangat banyak di Seoul Garden.. All you can eat buffet korean style dekat Mahkota parade. Sekarang ni aku dah macam ular sawa kekenyangan.

3 kesilapan yang dilakukan semasa aku pergi ke Hong Kong

May 15th, 2010 21 Comments   Posted in Life

kepada yang tidak tahu lagi, aku baru pulang dari hong kong.. beberapa jam yang lalu.. nantikan update penuh di topotato.com.. banyak persediaan yang perlu dilakukan sebelum aku pegi ke hong kong.. berikut adalah 3 perkara yang aku sangat bersedia tapi malangnya terdapat 3 perkara yang aku terlepas pandang.. Read the rest of this entry »

Tarikh Hari Bapa 2010

May 11th, 2010 8 Comments   Posted in Reviews

Tarikh Hari Bapa 2011

haha baru je sambut hari ibu.. dan pastinya ramai yang tertanya-tanya bila hari bapa pulak.. ye la tak lengkap la kita tanpa ibu dan bapa.. hohoho walaupun rasanya macam terlalu awal, tetapi boleh dijadikan peringatan awal.. sila tandakan di kalendar ye tarikh father’s day ini Read the rest of this entry »

Aku ingin terbang jauh..

May 9th, 2010 15 Comments   Posted in Life


live update: 9 May ’10, 6.05am PDT PST | dari e71 topo…

Hohoho aku ingin terbang jauh.. Sebab itu aku dengan semangat nak buat live blog.. Mulai malam ini hingga jumaat nanti update di topotato.com semuanya live dari tempat kejadian.. Hohoho nak tau mana destinasi yg aku tuju? Teruskan bersama topotato.com 😀