Misi mengusya awek cun di USM: Misi gagal

Life May 31st, 2010

Kalau korang rajin baca blog ni pasti korang tau akan misi untuk menngusya awek cun di USM. Dengan ini aku umumkan misi tersebut telah tamat dan mendatangkan kegagalan. Tapi takpe banyak benda baru yang aku pelajari dan banyak pengalaman baru yang aku dapat. Salah satu daripadanya; live blogging tidak boleh diharap. sekian terima kasih

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

13 Responses to “Misi mengusya awek cun di USM: Misi gagal”

  1. MrRollies says:

    eh? kenapa live blogging tak leh diharap? o.O

    [Reply]



  2. aLy says:

    tak pe, cuba lagi lain kali, dgn pakai kasut yg berbeza XD

    [Reply]



  3. TMUkmkd says:

    aku rasa sebab kau tak pakai kepala upin/ipin tu la 😀

    tak pun sebab ko tinggal cizdel kat rumah

    dua benda tu penarik awek cun tu

    [Reply]

    topo Reply:

    satu lagi tambahan.. sebab aku tak bawak dslr aku.. hohoho

    [Reply]

    TMUkmkd Reply:

    huh tu aset penting tu.. ko jalan2… tangkap gambo.. tak yahg on pun tak pe.. poyo2 je kompem semua keluar.. dari awek cun sampai ke bapuk cun

    [Reply]

    topo Reply:

    tu la pasal.. hahah menyesal gak la.. 😀

    [Reply]



  4. zaryl says:

    tak boleh harap?
    masalah dgn maxis ke apa topo?
    cerita la skit aku nk tau gak

    [Reply]



  5. Mus DK says:

    usaha lagi.. banyakkan baca tips-tips cinta 😉

    [Reply]



  6. aizuddin says:

    ko tak sempat nak topap ke ni?hehe

    [Reply]



  7. bdknakal says:

    wahahahaha yola….pdahal masa kat nric duk usya sna sni,….takpe topo nant aku tbuhkan “the fanclub topo”

    kne kempen bsar2an….

    [Reply]

    topo Reply:

    mana ada dok usya sana sini.. aku dok baik2 je kat booth aku.. tak pon pi lepak kat muzium.. hohoho

    [Reply]



  8. hellioz says:

    sal xley diharap?
    gwa xpaham…

    lu pakai smart2 x mase usha awek tuh?
    gyahahahaha~

    [Reply]

    topo Reply:

    pergh.. gua pakai formal kot.. siap pakai tie dengan blazer tu..

    [Reply]



Leave a Reply