Misi mengusya awek cun di USM bermula

Life May 25th, 2010

live update: 25 May ’10, 3.21pm MYT PST | dari e71 topo…

kepada yang tidak tahu lagi, sekarang ini aku berada di USM sehingga 29 Mei. Sebab apa? Sebab kononnya gadis-gadis di USM cun.. betul ke? Heheheh

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

19 Responses to “Misi mengusya awek cun di USM bermula”

  1. Mohd Nasri says:

    topo..29 april ke 29 mei?? musykil jp..hehe

    [Reply]



  2. apiih says:

    semoga berjumpe awek cun..muahahhaha

    [Reply]



  3. TMUkmkd says:

    so sebulan ko duduk sana jumpa tak? :p

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    ko duk USM mana tu? Induk ke atau kampus eng atau kampus kesihatan?

    [Reply]

    topo Reply:

    induk

    [Reply]



  5. aLy says:

    errr cun kasut XD

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha motif memang nak berlagak kasut baru pon.. ;D

    [Reply]

    aLy Reply:

    motif btul la
    kalau ilang jgn carik aku ye XD

    [Reply]



  6. syinrayafa says:

    hohohoo…kaki sebelah lagi ko pakai kasut apa? asics? memang sah awek cun lari nanti…haha.

    [Reply]

    topo Reply:

    aku tak faham.. hohoho

    [Reply]



  7. aizuddin says:

    pastikan awek tu 100% ori..haha

    [Reply]



  8. Luth Textile says:

    ang kat penang ke? hello la aku..

    [Reply]

    topo Reply:

    aku kat USM main campus

    [Reply]



  9. undergraduate says:

    I’m university student too. So when are you coming to my campus?? Hehe =p

    [Reply]



  10. ishak says:

    ahah..macam mahal jer..kasut tu

    [Reply]



  11. nurul diyana says:

    akhirnya ko tuka gak kasut bru ea… haha… cantik!

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha dah terpaksa weh. mak aku dah ugut banyak kali dah nak buang kasut lama tu.. hohoh

    [Reply]



  12. Mus DK says:

    perghh.. kasut mahal tu..

    [Reply]



  13. ceghap says:

    orang cakap kalau balak kachak awek dia tak cun… kalau awek cun balak dia pecah..haha tapi dari pemerhatian aku bila jalan kat shopping2 complex.. memang yg aku nampak awek2 cun akan berasama jejaka2 pecah…hahaha

    jadi ko nak awek cun ke awek tak cun?haha

    jadi kesimpulan aku nak gtau sini adalah…. awek-awek usm tak cun sebab jejaka-jejaka dia kachak bergaya….hahaha

    -ikhlas dari jejaka usm.. :p

    [Reply]



Leave a Reply