menang hadiah daripada mohdzaid.com

Life May 20th, 2010

live update: 20 May ’10, 12.48pm MYT PST | dari e71 topo…

dah lama aku tak join contest dan dah lama jugak la aku tak menang contest. Heheh kali ini aku berjaya mendapat hadiah daripada mohdzaid.com kerana berjaya mencari orang misteri di blog beliau.. hohoho cuba teka apa yang aku menang :d

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

12 Responses to “menang hadiah daripada mohdzaid.com”

  1. ejam says:

    pembakar roti?

    [Reply]



  2. apiih says:

    stokin…

    [Reply]



  3. Luth Textile says:

    gila luck!

    [Reply]



  4. aizuddin says:

    toaster ngn cd?memang ramai org misteri kat blog tu..

    [Reply]



  5. joegrimjow says:

    dah lama gak tak menang contest ni
    😉

    [Reply]



  6. Anarm says:

    ko menang plastik?

    [Reply]

    topo Reply:

    hahahaha plastik tu buat bungkus je la dol..

    [Reply]



  7. Mohdzaid says:

    thanks bro… sorry hadiah murah je… next time aku buat hadiah mahal plak ye.. 🙂

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha ok la tu tq bro.. aku ingat ko nak bagi cd je.. terkejut aku tengok ada benda tu.. hohoho sarapan roti bakar la aku esok.. 😀

    [Reply]



  8. ..ein.. says:

    eh…dh kuar ke result contest tu….nampaknya bukan rezeki ein…hehehe….tahniah

    [Reply]



  9. lanunsepet says:

    waah.. aku join kontest tak pernah menang, cabutan tuah pun same, xpernah menang.. oh kena mandi bunga ni..

    aku nak roti bakar 1

    [Reply]



  10. undergraduate says:

    I also wish to prizes through online contest…

    [Reply]



Leave a Reply