Mari Undi Nani Mentor 4

Life May 23rd, 2010

live update: 23 May ’10, 8.27pm MYT PST | dari e71 topo…

Kepada yang sibuk layan AF je dan tak pernah tau apa itu Mentor, sila
insaf.. hahaha Mentor rasanya lebih bermanfaat berbanding AF yang dah
semakin tak relevan itu. Sebentar lagi pada jam 9 akan berlangsung konsert
ke 2 Mentor bagi kumpulan A. Nani menjadi pilihan aku (hehe Ila pon aku suka
jugak) tapi berdasarkan konsert pertama dulu rasanya macam tak munasabah je
markah yang terlalu rendah yang Nani ni dapat. Jadi marilah tengok Mentor 4
sebentar lagi dan sila undi jika anda rasakan Nani itu hebat.

p/s: hehehe Nani itu ex student UTeM..

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

13 Responses to “Mari Undi Nani Mentor 4”

  1. chokilala says:

    yeah. hidup nani 😛

    [Reply]



  2. beliamuda says:

    ptt undi online je.. jimat sikit duit.. haha~

    [Reply]

    suraya Reply:

    btol tu.. huhuhu~

    [Reply]



  3. aten_zone says:

    yeslah. of coz nani. 😉

    [Reply]



  4. Mohd Nasri says:

    wow..bdk utem gk..haha

    [Reply]



  5. cuteyes says:

    utem eh?hihi..
    not bad dia perform mlm ni..
    markah juri awam tinggi gler!:)

    [Reply]



  6. aizuddin says:

    ptut la tiba2 naik je..ko wat promo rupenya

    [Reply]

    topo Reply:

    dia nyanyi memang best pe.. hohoho

    [Reply]



  7. apiih says:

    sape nani nih..xknl..ahahahaha

    [Reply]



  8. eiyda says:

    nani ni best…suare serak2,,,

    [Reply]



  9. drunbella says:

    nani and ila memang patot dapat pun.
    i likeeeeee.
    ^___^

    [Reply]



  10. shepha says:

    undi dah 🙂

    [Reply]



  11. hafiz says:

    bagus2
    nani ke peringkat seterusnyer
    ku pun mnat gak gaya nani ni
    voice serak2 garau..
    tpi kira bgus azmeer x trlalu mempromote nani..kalo x jdi mcam shaq…shaq pun ok..cumer kdang2 kiter leh trbawa2 cara lama..gd luck to all mentor n protege 2010

    [Reply]



Leave a Reply