makan sangat banyak di Seoul Garden

Life May 17th, 2010


live update: 17 May ’10, 3.13am PDT PST | dari e71 topo…

Aku baru sahaja selesai makan dengan sangat banyak di Seoul Garden.. All you can eat buffet korean style dekat Mahkota parade. Sekarang ni aku dah macam ular sawa kekenyangan.

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

11 Responses to “makan sangat banyak di Seoul Garden”

  1. Jaws says:

    peargh..
    mewah..

    [Reply]



  2. rohaya says:

    erkk , alhamdulillah….

    [Reply]



  3. aly says:

    perghhhh licin..

    [Reply]



  4. aizuddin says:

    sodap je macam

    [Reply]



  5. beliamuda says:

    kalau amik masa sebelum makan lagi best. buat terkeliur melihatnya…

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh kalo amek gambar sebelum makan tak best.. sebab semuanya mentah.. then masak sendiri.. tak sempat nak amek gambar yang dah siap masak semua dah masuk perut..

    [Reply]



  6. mohdisa says:

    wah, menarik ni. topo, aku pinjam banner ads jap. 🙂

    [Reply]



  7. ishak says:

    leleh air liur aku topo

    [Reply]



  8. MrRollies says:

    aiyak..lapar aku dibuatnya

    [Reply]



  9. Azizuan says:

    dekat the garden midvalley atas tuh garden2 gak..tap garden apa tah..

    [Reply]



  10. amy says:

    memang sodap…
    puas hati…
    konyang pun konyang…
    makan la sampai muntah, xdo sapo nak marah =)

    [Reply]



Leave a Reply