Jadual Perlawanan Fifa World Cup 2010

Reviews May 30th, 2010

Bahang piala dunia semakin terasa, hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum perlawanan Fifa world cup bakal berlangsung. pasti ramai yang tak sabar menanti aksi menarik daripada pemain pilihan anda. Hahaha gile skema ayat intro. Post ini adalah untuk berkongsi jadual penuh perlawanan piala dunia fifa 2010 yang akan berlangsung di South Africa beberapa hari lagi dalam waktu Malaysia.

Jadual ini adalah dalam format Microsoft excel dan juga pdf serta mudah untuk di print. Aku tidak pasti tentang dari mana datangnya jadual ini kerana ia telah tersebar dengan pesat di internet. Terima kasih diucapkan kepada yang rajin membuat jadual ini. Kepada yang berminat, sila download menggunakan link di bawah ini

versi PDF (720kb)

versi Microsoft Excel (2.47mb)

Jadual Siaran RTM

Jadual Siaran RTM (alternatif)

aku sedang berusaha untuk mendapatkan jadual perlawanan di tv Malaysia, tapi nampak gayanya macam belum muncul je. Kalau ada nanti akan aku update di sini. 😀

fifa world cup

fifa world cup

29 Responses to “Jadual Perlawanan Fifa World Cup 2010”

  1. apiih says:

    owh..ade jadula..senang la nk refer2 nnti..ehehehe

    [Reply]



  2. aizuddin says:

    tv malaysia siaran berapa yang ada? selain astro?

    [Reply]

    topo Reply:

    1,2,3 ada

    [Reply]



  3. mael says:

    Thanks man.. malas aku nak convert2 lagi.. 🙂

    [Reply]



  4. hanchulshi says:

    salam,sya x sbar nak tngk fifa 2010 nie….sya pnya pskan plihan adlah PORTUGAL sbb ada pmain yng plng sya minati….sapa lgi kalo bkan CRISTIANO RONALDO he3x,k la sya hrap pskan plhan sya akn jadi juara fifa world cup kali nie

    [Reply]

    apple green Reply:

    susahla portugal nak juara dgn spain pun lum tentu lepas

    [Reply]



  5. pencipta alam says:

    pasti brazil menang piala dunia kali ni…eheheheh hidup brazil…

    [Reply]

    faiz Reply:

    pasti brazil kalah awal….spain akan menang piala dunia tahun ni…..hidup spain.spain bolah.

    [Reply]

    topo Reply:

    takde la pasti sangat.. mana la tau nanti kot kalau Spain kalah dengan Protugal ke Brazil ke masa top 16.. hehehe

    [Reply]



  6. Setiakity says:

    best gilllaaa….:)

    [Reply]



  7. damia says:

    argentina tetap pilahanku….

    [Reply]



  8. mizly says:

    Thanks Bro for World cup 2010 Schedule but Jadual Siaran RTM is Error

    [Reply]

    topo Reply:

    alamk sorry la bro.. tapi memang web rtm yang down.. nanti saya try carik alternatif

    [Reply]



  9. iqmal says:

    trimas ade je jadual ni sng ckit nak tgok bola

    [Reply]



  10. iqmal says:

    bleh download kat facebook x

    [Reply]



  11. faiz says:

    awk minatpasukan mane???

    [Reply]



  12. ismail says:

    tq & tahniah TV1 & 2 jd penyiar berlesen wc, bolehlah kami xde astro tengok game wc. tp jadual siaran dan masa siaran macan xde aje bila teken canel 1 dan 2 x siaran wc aje. ari ni ade tak siar game 7.30 dan 10 mlm.

    [Reply]



  13. rose says:

    tq for the schedule..

    [Reply]



  14. madi says:

    kalo takde astro dan tak dapat tgk siaran lansung guna je internet melalui..web ni:http://biaqpila.110mb.com/biaqpilatv.html
    ….maklumlah bukan semua perlawanan ada siaran lansung. tahnu ni tak hapening la FIFA tv1 & tv2 siar game tertentu je..faham-faham je la diulang web:
    http://biaqpila.110mb.com/biaqpilatv.html

    [Reply]



  15. Azwan says:

    mna ada spain menang tahun ne bru jumpa NewZealand dah kalah apa laGi nk jumpa Argentina Mampos awal….Tahun ne Argerntina menang…..and portugal kali lar…!!!!

    [Reply]



  16. Zal says:

    Brazil mst menanglah!.. Angertina xblh g spain pn xblh harap?lembik buang msa je.. Horeyyy!! Brazil menang..

    [Reply]

    SoRaNzCi Reply:

    tiada2x eh portugal tamak ?

    [Reply]

    lah Reply:

    Hai bro Angertina la yg top kali ni sbb kungfu abang pendik dah dia turunkan kepada semua anak buahnya heheheheheheh…..

    [Reply]



  17. SoRaNzCi says:

    BRAZIL lah kompom menang hidup brazil,ronaldo suda bersara tapi ronaldinho ada wakik andriano x leh arap tamak

    [Reply]



  18. SoRaNzCi says:

    Brazil ba 2 !

    [Reply]



  19. sHAHAh says:

    fifa tahun nie aku rasa brazil akan menang

    [Reply]



  20. sHAH says:

    brazil pasti menang

    [Reply]



  21. Kel says:

    Gogo Germany!!! hope TOnite u will do the best!! beat the spain!!!

    [Reply]



Trackbacks

  1. 32 Poster Pasukan Fifa World Cup 2010 yang Unik dan Cool | cisdel.com

Leave a Reply