Demi live blogging

Life May 8th, 2010


Demi live blogging, originally uploaded by topotato.

Demi live blogging aku dengan semangatnya beli no maxis.. pertama kalinya dalam 5 tahun aku ada 2 nombor.. Kenapa aku semagat buat live blog? Hehehe nantikan post akan dtg

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

11 Responses to “Demi live blogging”

  1. Rara says:

    wow cool! =))

    [Reply]



  2. beliamuda says:

    menjadi juga akhirnya… 🙂

    [Reply]



  3. ejam says:

    menarik kan pakai hotlink…kini tiada lagi no tepon terdedah jika gagal live blog…hehe…kan dh kantoi…(jgn risau, no kau selamat dlm gengaman tanganku)

    [Reply]



  4. aizuddin says:

    hidup maxis untuk liveblog..hehe

    [Reply]



  5. apiih says:

    hahaha..semangat beli no baru tue..nice..huhuhu

    [Reply]



  6. zik says:

    wah… nak buat jugakla… 🙂

    [Reply]



  7. Piratz says:

    aku pun akan membeli no maxis semata2 untuk buat liveblogging.. celcom ade mesej yang annoying..

    [Reply]

    ejam Reply:

    annoy dh merbahaya juga…tuler pelik kenapa celcom perlu buat camtu, kalau xbleh hantar dh ler biarkan jeler dlm flick coz kemudian bleh jer update manual…nie tidak…nk gak tulis pjg2 bgtau macam2…

    [Reply]



  8. syahirul says:

    berapa nombor maxis ko? leh masukkan dlm fonbook.. hahaha

    [Reply]



  9. syinrayafa says:

    semata2 untuk liveblog? tak guna utk mesej dan call…? hohoho…

    [Reply]



  10. Azizuan says:

    semangat gila ah

    [Reply]



Leave a Reply