Cubaan kedua setelah gagal kali pertama

Life May 6th, 2010

Multimedia Message

This message has been delivered to your e-mail account by the
Celcom Multimedia Messaging Service Centre (MMSC) and was originally sent by subscriber number 0132345678
You have received this Multimedia Message in your email inbox
and it has been reformatted in order to be visible in your email client.
However, Multimedia Messages have slideshow like qualities
that are best viewed with the MMS capable player located in
MMS capable devices or in our Web based MMS Player.
This message can be viewed as it was originally intended
To view this message as it was originally intened click on the button below…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

11 Responses to “Cubaan kedua setelah gagal kali pertama”

  1. aizuddin says:

    ko tgh try update live ke ni?klo update guna celcom tak best..kena guna maxis baru bes..huhu

    [Reply]



  2. Kujie says:

    filter la no tel tu topo..hahah…cepat2 nk salin

    [Reply]

    topo Reply:

    haha tu no palsu tu.. dah edit tadi..

    [Reply]

    Kreuger Reply:

    topo… live blog elok pakai plugin ni:- http://crowdfavorite.com/wordpress/ senang hang nak monitor kat handset kalau tadek PC or lappy…

    erk.. kalau utk celcom broadband.. hang kene pakai kaedah email untuk send live blog. kalau maxis data.. better pakai email jugak. sebab kalau mms dia akan charge per Kb.

    kalau hang pakai prepaid… tengok pada besar gambar. kalau over.. dia akan charge per Kb untuk celcom dan maxis. sila berhati-hati dengan penggunaan data ye. takut nanti overcharge macam aku bulan lepas tu

    [Reply]

    topo Reply:

    plugin yg mana 1? cam banyak je.. hohoho thanks for the info.. hehe macam mana nak set email? aku tak tau..hohoho

    [Reply]



  3. apiih says:

    ape nih??ape nih??buat live blog ke??uhuhu

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    orang2 hot ni bahaya kalau bagi num phone. nanti banyak la panggilan hantu masuk… 😛

    [Reply]



  5. denaihati says:

    sungguh tak ku sangka no tu palsu…aku baru bercadang nak sekoding

    [Reply]



  6. Rara says:

    pernah try jugak pakai celcom, tak best ada nombor appear. pernah tanya orang celcom which is saudara sendiri, dia sendiri kata celcom memang takda cara nak solve benda ni. aneh =___________=” maxis boleh buat, celcom tak boleh!

    [Reply]



  7. Azizuan says:

    out of league dah aku neh..

    [Reply]



Trackbacks

  1. Adamaya dan Ubuntu- syafiq.net

Leave a Reply