CD Bagasi Honey

video May 3rd, 2010

hohoho kesibukkan melanda meniti hari-hari terakhir bergelar seorang pelajar di UTeM.. haha padahal bukan sibuk study pon untuk exam.. sibuk menikmati saat-saat bersama rakan-rakan.. Lepas ni sekor-sekor semua nak bawak diri jauh-jauh.. Tinggal la aku kat Melaka ni sorang sorang.. hohoho pernah dengar lagu CD bagasi Honey? hahaha lagu yang lirik dia sangat mengarut dan tak membawa erti langsung..

CD Bagasi Honey
Pretty Ugly
Cari kopi mari curi tali lagi gari
Hati geli jari
Hari jadi mati beli CD bagasi
Hari demi lokasi
Hobi beli kuli kopi bali ceti
Kami pretty ugly
Nanti cuci lori
Roti lari dari tadi pagi dini hari

Ini versi
Ini versi
Ini versi ku mahu
Aku cari
Aku cari
Cari dari dahulu
( 2X )

Baru mampu garu
Dulu tahu tunggu aku
Mahu satu batu
Mahu paku bahu hantu kayu sudu garfu
Sapu tipu menu

Ini versi
Ini versi
Ini versi ku mahu
Aku cari
Aku cari
Cari dari dahulu
( 2X )

Ha…
Ini versi
Ini versi
Ini versiku mahu
Aku cari
Aku cari
Cari dari dahulu
( 2X )

hahah lagu ni memang sangat best dan agak lama dah.. rasanya last aku dengar masa aku form3 ke form2.. aku suka rentak dia walaupun lirik dia memang mengarut-ngarut tahap gaban punya

7 Responses to “CD Bagasi Honey”

  1. apiih says:

    pergh..lagu lame nih..memori silam..mmg lagu lame nih..haha

    [Reply]



  2. Anarm says:

    pretty ugly best wehh..

    [Reply]



  3. abdfatah says:

    cool punya lagu. apesal pretty lagi ugly???

    [Reply]



  4. aizuddin says:

    tak pernah tau pun sblm ni..

    [Reply]

    Azizuan Reply:

    haiyoh..sampai camtuh skalik..top kot dulu..

    [Reply]



  5. nina sopi says:

    yuppp.lagu ini merapu tapii suke gile dgn melodi die . TERBAEK

    [Reply]



  6. jambubatu says:

    kalau korg perasan lagu ni sebenarnya pasal rima belakang perkataan.
    antara u @ i.

    [Reply]



Leave a Reply