Aku ingin terbang jauh..

Life May 9th, 2010


live update: 9 May ’10, 6.05am PDT PST | dari e71 topo…

Hohoho aku ingin terbang jauh.. Sebab itu aku dengan semangat nak buat live blog.. Mulai malam ini hingga jumaat nanti update di topotato.com semuanya live dari tempat kejadian.. Hohoho nak tau mana destinasi yg aku tuju? Teruskan bersama topotato.com :D

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

15 Responses to “Aku ingin terbang jauh..”

  1. xun says:

    pergh. international tu. :D

    [Reply]

    Rara Reply:

    sekarang ni semua passport pun international kan? T________T

    [Reply]

    Azizuan Reply:

    ada yang bukan international eh?

    [Reply]



  2. zaryl says:

    aku tau… ko nk pegi jln2 kat danok thailand hehe

    [Reply]



  3. yonna says:

    apesal ko tak zoom in malaysia je hah? T________________T

    anyway,selamat bercuti! :)

    [Reply]



  4. apiih says:

    patut la semangat nk buat live blog,ade sebab rupenyer..huhuhuhu

    [Reply]



  5. beliamuda says:

    nak gi jauh rupanya topo nih. aku ingatkan ko kerja ke apa.. :)

    [Reply]



  6. chokilala says:

    eh, habis tu ko x present psm ke esok? mcm real je ni, siap ada passport. baru tadi aku kutuk ko dekat azmanishak cakap ko tipu. haha

    [Reply]

    Kreuger Reply:

    itu la nko… kan aku dah cakap tadi.. hahaha..
    P/S: dia snap passport abah dia tak???

    [Reply]



  7. samanosuke_04 says:

    bajet saspen rr nak buat blogging bersiri camnie… haha!

    [Reply]

    syinrayafa Reply:

    hahaha…betui2…tapi aku tak saspen dgn live blog dia…aku saspen dia nk p mana…haha.

    [Reply]



  8. aizuddin says:

    haha..jom g besiar2

    [Reply]



  9. syahirul says:

    kalau gi batam, indonesia ajak aku oke topo.. hahaa

    [Reply]



  10. eyra says:

    gi HK buat pe beb?

    [Reply]



  11. undergraduate says:

    Aku pun nak terbang jauh, tapi pocket kosong. Masih university student, duit tak ada!

    [Reply]



Leave a Reply