70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

3 kesilapan yang dilakukan semasa aku pergi ke Hong Kong

Life May 15th, 2010

kepada yang tidak tahu lagi, aku baru pulang dari hong kong.. beberapa jam yang lalu.. nantikan update penuh di topotato.com.. banyak persediaan yang perlu dilakukan sebelum aku pegi ke hong kong.. berikut adalah 3 perkara yang aku sangat bersedia tapi malangnya terdapat 3 perkara yang aku terlepas pandang..

perjalanan ke hong kong

perjalanan ke hong kong

1) aku telah periksa dengan teliti keadaan cuaca di hong kong, kadar tukaran mata wang dan jenis plug yang digunakan.. tetapi silapnya, aku tak google dengan betul tempat-tempat menarik untuk dilawati, perkara-perkara yang menarik di Hong Kong dan taraf hidup kehidupan di HK. Sebab kesilapan itu, aku sangat blur dengan keadaan sekeliling dan terkejut bila tengok sebotol air mineral berharga HK 18 dollar.. lebih kurang RM9.. hehehe Tembikai dia sebiji harga HK 300 tu beb.. :D

wang asing

wang asing

2) Aku bersedia dengan live blogging dan memastikan kredit maxis yang sangat banyak serta no topup untuk kecemasan. Semua untuk memastikan topotato.com dan cisdel.com sentiasa diupdate.. Tapi malangnya aku terlepas pandang tentang kebolehan MMS untuk maxis bila roaming di luar negara. Dan yang lebih teruk lagi aku terlepas pandang tentang International Roaming bagi celcom postpaid.. Akibatnya, topotato.com tidak dapat melaksanakan live updates.. Dan aku putus komunikasi dengan tanah air.

ocean park yang dipenuhi orang tua

ocean park yang dipenuhi orang tua

3) Aku telah memastikan e71 aku berada dalam keadaan baik dan bateri yang penuh untuk menikmati saat di hong kong. Tapi silapnya, seperti point no 2 di atas, telefon aku tak boleh guna langsung sebab celcom tak boleh set international roaming dan malangnya no maxis aku tiada siapa yang tahu.. hohoho dan menambahkan lagi malangnya, satu-satunya tempat di HK yang ada free wi-fi hanyalah di lapangan terbang.. OfficeKami sure tak boleh berjalan kat HK.. hohoho

City University Hong Kong

City University Hong Kong

Hong Kong University, Universiti No1 di Asia

Hong Kong University, Universiti No1 di Asia

aku rasa cukup lah sekadar 3 sahaja kot.. hehehe bahaya dedahkan banyak-banyak.. nantikan update penuh gambar pada masa yang akan datang.. Sekrang ni aku sedang cuba kembali meMalaysiakan semula tekak dan kepala otak aku… hohoo

21 Responses to “3 kesilapan yang dilakukan semasa aku pergi ke Hong Kong”

  1. ejam says:

    ohoho…hong kong ler yer destinasi cinta yg kau war-warkan…

    [Reply]



  2. afiq_kr says:

    wah..hong kong…best2…update penuh akan dinanti2kan

    [Reply]



  3. Jaws says:

    3 kesilapan yg agak besar disitu..

    [Reply]



  4. fahmi ibrahim says:

    Kesilapan yang bagus untuk dikongsi.

    [Reply]



  5. beliamuda says:

    ptt la takde update yang sepatutnya.. T_T

    [Reply]



  6. aly says:

    xsabar nak tunggu next entri
    nak tgk gambar ^_^

    [Reply]



  7. Kujie says:

    tu la…kata nak live bloging
    dok tunggu juga
    tak update pun
    rupanya………..

    ada aral melintang

    tapi dah selamat balik, ok lah

    [Reply]



  8. aizuddin says:

    hong kong best..kitorang nak gak pergi uni hk..tapi tak jadi..pergi poly je..tu pun dah cukup hebat dah..huhu

    [Reply]



  9. Kuwe says:

    Kirim salam lin dan.
    chong wei sekali.

    [Reply]



  10. yonna says:

    aku pun dok tunggu gak live blogging ko dowh hahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    aku pon dok tunggu gak bila aku dapat buat live blogging.. hohoho

    [Reply]



  11. chokilala says:

    jauh di sudut hati, sebenarnya aku suka pasal kesilapan live blogging tu. jadi takde la aku dapat tengok live blogging ko, takde la aku jeles sangat. haha :P

    [Reply]

    topo Reply:

    tu la pasal.. ada hikmah disebaliknya.. hohoho

    [Reply]



  12. rohaya says:

    kesilapan yang boleh dijadikan panduan oleh orang lain juga

    [Reply]



  13. ishak says:

    pengalaman tu bro…hem aku nak buat review cisdel.com kat blog aku nanti..so..kalau aku letak gambar lembu cisdel tu kat dalam entri blog aku..aku mintak kebenaran lah yea

    [Reply]



  14. syinrayafa says:

    ko pergi dgn budak2 uni ko ke…? hehehe…pe pasal kepala ko senget je….

    [Reply]



  15. mohdisa says:

    ko tak pegi beach ke? yang dekat ng umah superstar semua tu. best, ladies street? tempat membeli belah ala petaling street tu. tp ladies street lg best. hehe

    [Reply]

    topo Reply:

    ladies market dengan temple street aku pi.. yg beach tu tak..

    [Reply]

    mohdisa Reply:

    wah, berjalan sakan tu. aku g hong kong sehari jerk. banyak abiskan masa kat shenzen ng guangzho jerk.

    [Reply]



  16. Azizuan says:

    bapak best..tobat menyesal gila2 time tuh..keke

    [Reply]



  17. undergraduate says:

    Wow~~ So good can have a trip to Hong Kong. I wish to be there one day, too. But unfortunately I’m still an undergraduate and have no extra money to travel overseas. Huhu :(

    [Reply]



Leave a Reply