Misi mengusya awek cun di USM: Misi gagal

May 31st, 2010 13 Comments   Posted in Life

Kalau korang rajin baca blog ni pasti korang tau akan misi untuk menngusya awek cun di USM. Dengan ini aku umumkan misi tersebut telah tamat dan mendatangkan kegagalan. Tapi takpe banyak benda baru yang aku pelajari dan banyak pengalaman baru yang aku dapat. Salah satu daripadanya; live blogging tidak boleh diharap. sekian terima kasih

Jadual Perlawanan Fifa World Cup 2010

May 30th, 2010 29 Comments   Posted in Reviews

Bahang piala dunia semakin terasa, hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum perlawanan Fifa world cup bakal berlangsung. pasti ramai yang tak sabar menanti aksi menarik daripada pemain pilihan anda. Hahaha gile skema ayat intro. Post ini adalah untuk berkongsi jadual penuh perlawanan piala dunia fifa 2010 yang akan berlangsung di South Africa beberapa hari lagi dalam waktu Malaysia. Read the rest of this entry »

Misi mengusya awek cun di USM ep2: Nasib baik aku tak usya awek ni

May 26th, 2010 11 Comments   Posted in Life


live update: 26 May ’10, 11.10am MYT PST | dari e71 topo…

Topotato kembali lagi dengan misi yang belum selesai. Dah masuk hari kedua tapi kelibat gadis cun masih belum kelihatan. Nasib baik aku tak tersalah usya awek ni.. Hahahaha

Misi mengusya awek cun di USM bermula

May 25th, 2010 19 Comments   Posted in Life

live update: 25 May ’10, 3.21pm MYT PST | dari e71 topo…

kepada yang tidak tahu lagi, sekarang ini aku berada di USM sehingga 29 Mei. Sebab apa? Sebab kononnya gadis-gadis di USM cun.. betul ke? Heheheh

Mari Undi Nani Mentor 4

May 23rd, 2010 13 Comments   Posted in Life

live update: 23 May ’10, 8.27pm MYT PST | dari e71 topo…

Kepada yang sibuk layan AF je dan tak pernah tau apa itu Mentor, sila
insaf.. hahaha Mentor rasanya lebih bermanfaat berbanding AF yang dah
semakin tak relevan itu. Sebentar lagi pada jam 9 akan berlangsung konsert
ke 2 Mentor bagi kumpulan A. Nani menjadi pilihan aku (hehe Ila pon aku suka
jugak) tapi berdasarkan konsert pertama dulu rasanya macam tak munasabah je
markah yang terlalu rendah yang Nani ni dapat. Jadi marilah tengok Mentor 4
sebentar lagi dan sila undi jika anda rasakan Nani itu hebat.

p/s: hehehe Nani itu ex student UTeM..

Rekod perpindahan pemain bola sepak sepanjang zaman..

May 22nd, 2010 8 Comments   Posted in Reviews

Peminat bola sepak seluruh dunia pasti sedang sibuk memerhatikan perpindahan pemain yang sedang rancak berlangsung sekarang ini. Walaupun aku bukan peminat tegar bola sepak tapi aku suka mengambil tahu tentang perpindahan pemain. Berikut adalah senarai rekod perpindahan dari tahun 1893 hingga 2009: Read the rest of this entry »