tak sabar menanti adobe CS5

April 9th, 2010 26 Comments   Posted in Life

kepada pengguna tegar produk adobe seperti aku pasti tidak sabar-sabar menanti kemunculan adobe Creative Suite 5 yang bakal dilancarkan pada 12 April 2010 jam 8am PDT (nak tau apa itu PDT? baca post ini sampai habis) atau waktu Malaysia bersamaan dengan 11malam 12 april 2010. Nak tau kenapa aku minat sangat dengan adobe cs5? Read the rest of this entry »

Sertai topo Berpetualang di Kesatria Poyos

April 6th, 2010 13 Comments   Posted in game

hahaha nama game ini pon sudah cukup poyo.. Jika sebelum ini aku sibuk bermain Mafia wars di facebook dengan penuh khusyuk dan hebat tetapi semenjak 2 menjak ini aku dah tak main lagi mafia wars itu.. Mungkin kerana aku dah terlalu hebat di arena Mafia Wars.. Dan aku mula mencari alternatif lain maka berjumpalah Kesatria Poyos. Read the rest of this entry »

Al-Fatihah khas untuk Din Beramboi…

April 2nd, 2010 15 Comments   Posted in Life

~cerita bermula~

Din Beramboi atau nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad Mior Badri telah meninggal dunia pada 12.30malam (2 April 2010)
Katanya Allayarham meninggal dunia sebab sakit denggi berdarah
Aku memang sedih giler dengar berita ni..
Masa hari pertama dia masuk wad dulu pon aku sangat terkejut
bila dengar radio Era pagi-pagi tu macam kosong je
Selepas ini mungkin tiada sebab lagi untuk aku dengar radio Era..
Sangat bosan radio era tu tanpa Din Beramboi..
Tiada apa lagi yang boleh aku katakan hanya sedekahkan al-fatihah dan berdoa agar rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman…
Al-Fatihah……..

~cerita tamat~