Boleh tak aku buat fan page ” kelab peminat topotato.com akan mendapat 1000 peminat sebelum kelab kipas chokilala.com”?

Blogging April 18th, 2010

ini adalah post yang sangat ringkas.. seperti yang anda ketahui chokilala.com telah menubuhkan kelab kipas chokilala.com pada siang tadi.. dan kini tidak sampai 24jam kelab kipas chokilala.com dah berjaya mendapat lebih 100 orang peminat.. hohoho tak dinafikan dia memang ramai peminat pon.. update blog sebulan sekali pon peminat dia tak lari.. hohoho rasanya mampu tak aku nak buat fan page kelab peminat topotato.com akan mendapat 1000 peminat sebelum kelab kipas chokilala.com? hahahahaa

12 Responses to “Boleh tak aku buat fan page ” kelab peminat topotato.com akan mendapat 1000 peminat sebelum kelab kipas chokilala.com”?”

  1. aizuddin says:

    ko ramai aweks..aku rasa boleh fight ni..haha

    [Reply]



  2. Amir says:

    insyaallah…

    [Reply]



  3. chokilala says:

    heh cubalah! *sambil buat muka berlagak, tapi dalam hati dah gabra* wei, seribu macam banyak sangat je? mampos la aku nak kumpul sampai seribu. hehehe

    [Reply]

    syinrayafa Reply:

    hahaha..tu belum masuk lagi peminat cisdel.com dgn nazrien.com hohoho..mantop topo. kelab kipas ni xde blog ke?

    [Reply]



  4. oh!dawie says:

    Boleh kot..ko pon femes gk ape..hoho..

    [Reply]



  5. ecah_ni says:

    buat!buat!
    aku join dua2 nnt.

    [Reply]



  6. ishak says:

    orang famous macam ko..leh buat macam 2..aku dah berbulan buat fan fage dah baru dapat 123 orang 😉

    [Reply]

    Mus Reply:

    Betul tu bro..

    [Reply]



  7. samanosuke_04 says:

    alah ko pon same jerr.. post pendek nak mati.. tapi komen bepuluh2 gak.. bleh nyerr nak lawan chokilala tue.. tunjokkan kehebatan lelaki, yeah!!!

    [Reply]

    topo Reply:

    pendek tapi padat beb.. hahaha

    [Reply]



  8. Azizuan says:

    belum cuba belum try
    belum try belum test
    haha

    [Reply]



  9. knightblogger says:

    boleh baa..

    [Reply]



Leave a Reply