Al-Fatihah khas untuk Din Beramboi…

Life April 2nd, 2010

~cerita bermula~

Din Beramboi atau nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad Mior Badri telah meninggal dunia pada 12.30malam (2 April 2010)
Katanya Allayarham meninggal dunia sebab sakit denggi berdarah
Aku memang sedih giler dengar berita ni..
Masa hari pertama dia masuk wad dulu pon aku sangat terkejut
bila dengar radio Era pagi-pagi tu macam kosong je
Selepas ini mungkin tiada sebab lagi untuk aku dengar radio Era..
Sangat bosan radio era tu tanpa Din Beramboi..
Tiada apa lagi yang boleh aku katakan hanya sedekahkan al-fatihah dan berdoa agar rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman…
Al-Fatihah……..

~cerita tamat~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

15 Responses to “Al-Fatihah khas untuk Din Beramboi…”

  1. kisahremaja says:

    Al fatihah untuk beliau……

    [Reply]



  2. ayong.qiela says:

    innallilah.
    sad to hear.
    🙁

    [Reply]



  3. Azizuan says:

    al-fatihah

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    al-fatihah untuk Din Beramboi…

    [Reply]



  5. adzact says:

    salam,
    kpada pemilik blog, sy ingin bertanya sedikit tntang nuffnang. maaf ya sy comment kat post nie..hehe
    actually, sy dah try beberapa kali dah nak letak nuffnang ad kat blog sy, tapi malangnya, semuenye xleh..sy letak kat header xklua, kat sidebar pown xkluar..so, harap2 awk leh tolong ea..??
    trima kaseh 😀

    [Reply]



  6. apiih says:

    al-fatihah buat arwah T___T

    [Reply]



  7. aizuddin says:

    al-fatihah..aku pun rasa sunyi gila pasni..harap2 nabil boleh jadi dj era ganti din..huhu

    [Reply]



  8. syin says:

    berapa umur dia erkk…?

    alfatihah….

    [Reply]

    zik Reply:

    43… alfatihah.. 🙁

    [Reply]



  9. chokilala says:

    aku pun dulu dengar era sebab nak dengar aznil & din je. sekarang ni memang takde motif langsung dah la aku nak dengar era. huhuhu. aku pun sedih sangat masa dengar berita dia meninggal. terus macam takde mood

    [Reply]



  10. Akuro San says:

    Innalillah~

    beberapa hari lepas ada baca paper kata Din Beramboi kena demam ‘kencing tikus’. Rupa-rupanya denggi~ : (

    [Reply]



  11. Zedzaidi says:

    Salam perkenalan..moga Allah merahmati arwah din beramboi..apa nama sebenar die ek?

    [Reply]

    zik Reply:

    Mior Ahmad Fuad Mior Badri

    [Reply]



  12. denaihati says:

    Al-fatihah semuga rohnya bersama mereka yg beriman

    [Reply]



  13. Amy says:

    Innalillah~

    beberapa hari lepas ada baca paper kata Din Beramboi kena demam ‘kencing tikus’. Rupa-rupanya denggi~ : (

    [Reply]



Leave a Reply