Tarikh Hari Ibu 2010

April 27th, 2010 36 Comments   Posted in Reviews

Klik sini untuk Tarikh Hari Ibu 2011 🙂

walaupun nampak seperti terlalu awal, tetapi post ini diwujudkan sebagai peringatan bahawa tarikh hari ibu semakin hampir.. dan keapda mereka yang mahu membeli hadiah untuk ibu mereka dah boleh kumpul duit dari sekarang.. hoho kepada yang masih tidak tahu, tarikh hari ibu adalah berlainan pada setiap tahun di lain-lain negara. Berikut adalah tarikh hari ibu bagi seluruh dunia: Read the rest of this entry »

Epilog Kisah Miss I

April 25th, 2010 15 Comments   Posted in Life

~~cerita bermula~~
dulu masa mula-mula kenal Miss I beriya je teruja..
masa awal-awal kene reject dulu, lagi berkobar-kobar..
biar masa yang menentukan..
1000 tahun pon sanggup ku tunggu.. Read the rest of this entry »

Cadangan untuk membuat “kelab peminat topotato.com akan mendapat 1000 peminat sebelum kelab kipas chokilala.com” adalah satu perkara yang mustahil..

April 21st, 2010 8 Comments   Posted in Reviews

masih ingat dengan cadangan aku untuk mewujudkan kelab peminat topotato.com dan mengalahkan kelab kipas chokilala tempoh hari.. Hari ini aku rasakan ianya adalah sangat mustahil untuk mendapatkan 1000 fans sebelum chokilala.com.. bukan kerana aku tak berani nak lawan chokilala tetapi.. baca post ini dan anda akan tahu kenapa…

http://nazrien.com/2010/04/21/facebook-memperkenalkan-butang-like-bagi-menggantikan-become-a-fan/#more-223

rasa macam nak kawen je bila tengok cerita Adamaya..

April 21st, 2010 30 Comments   Posted in video

siapa yang tak pernah tengok cerita adamaya memang rugi weh.. hahaha cerita ini sangat cute, touching, annoying dan macam-macam lagi.. hahaha rasa macam nak kawen je bila tengok cerita ni.. Walaupun aku tak berkesempatan nak tengok setiap hari, tapi aku dengan gigihnya download dan streaming cerita adamaya ni.. memang berbaloi-baloi Read the rest of this entry »

Boleh tak aku buat fan page ” kelab peminat topotato.com akan mendapat 1000 peminat sebelum kelab kipas chokilala.com”?

April 18th, 2010 12 Comments   Posted in Blogging

ini adalah post yang sangat ringkas.. seperti yang anda ketahui chokilala.com telah menubuhkan kelab kipas chokilala.com pada siang tadi.. dan kini tidak sampai 24jam kelab kipas chokilala.com dah berjaya mendapat lebih 100 orang peminat.. hohoho tak dinafikan dia memang ramai peminat pon.. update blog sebulan sekali pon peminat dia tak lari.. hohoho rasanya mampu tak aku nak buat fan page kelab peminat topotato.com akan mendapat 1000 peminat sebelum kelab kipas chokilala.com? hahahahaa

FIFA 2010 World Cup OST

April 18th, 2010 9 Comments   Posted in Life

menurut sumber yang dipercayaai, ini adalah lagu tema FIFA World Cup 2010.. tajuk dia Wavin’ Flag.. penyanyi dia K’naan.. seriously aku tak tau macam mana nak pronounce nama penyanyi dia ni.. tapi yang aku boleh katakan, lagu ni memang best.. standard biasa la africa punya lagu ada ala-ala raggae sikit.. jemput la layan lagu ini.. Read the rest of this entry »