wp-pageNavi sudah selamat untuk diupdate…

Reviews February 8th, 2010

~cerita bermula~
jangan update plugin wp-PageNavi..
kalau tak nanti blog anda akan jadi putih melepak macam tepung gomak..
aku hampir terkedu tadi tgok blog hijau aku jadi putih..
dah la takde backup theme tu langsung.. hohoho
moral of the story: sila buat backup untuk segala benda..
~cerita tamat~
*updated.. wp-pageNavi dah ada versi 2.61 dah selamat untuk diupdate..
selamat mengupdate plugin.. hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

18 Responses to “wp-pageNavi sudah selamat untuk diupdate…”

  1. TMUkmkd says:

    1st ! :p

    sian gila topo. aku nak tolong pun tak leh sebab dalaman rupanya masalah tu 😀

    p.s ramai ke yang kene?

    [Reply]



  2. Roslan Nazri says:

    tu jer? pendek nyer?? hahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    post khidmat masyarakat memang pendek.. hahaha

    [Reply]



  3. wazy says:

    uit ye ke tu
    sib baik tak update langsung hehehe

    [Reply]



  4. enche tomyam says:

    oh ye ke, aku pun guna plugin tu..tapi belum dapat lagi message suruh upgrade….

    [Reply]



  5. KNizam says:

    seb baik aku x pakai plug in tuh. hehe 🙂

    [Reply]



  6. matt says:

    xth pn wujud plug in tuh. haha

    [Reply]

    topo Reply:

    plugin ni sangat menarik.. menambahkan lagi navigation dalam blog.. hohoho

    [Reply]



  7. denaihati says:

    Bro TAHNIAH tersenarai top 100 malaysia @ http://www.riceblogger.com/top-100-malaysian-blogs/

    [Reply]



  8. Beyta says:

    urk.. biar benar… aku dah update.. alhamdulillah x de pape effect plak… fuhh… dah taw ape problem nyer?

    [Reply]



  9. apiih says:

    aku ade letak page-navi…tp xde jd putih pon..huhu

    [Reply]

    apiih Reply:

    owh….selamat tak update..haha

    [Reply]



  10. beliamuda says:

    erk. aku baru je update. pastu perasan entri ko ni. takde pape lagi ni. :gulp:

    [Reply]



  11. joegrimjow says:

    guna blogspot je la skrg
    hehe

    [Reply]



  12. zuls says:

    haha. aku pun tak update lagi.. kalau dah confirm selamat, bolehla update..

    [Reply]



  13. beliamuda says:

    dah selamat eh. huhu. nasib baik aku update takde pape yang peik terjadi.

    [Reply]



  14. samanosuke_04 says:

    hohoho, nasib baik aku tak guna pon plugin nie… pening kapla kalo ader plugin yang buat masalah.. sebab kte tatau plugin manasatu yang ader prob… memang letih kalo nak troubleshoot satu2.. zzzz

    [Reply]



  15. Anarm says:

    blog aku pn ade jadi putih melepak ari tu.. sbb plugin ni la kot.. nasib baik ada buat backup kt localhost.. apa2 hal, insyaallah tadek masalah..

    [Reply]



Leave a Reply