touching plak aku tengok iklan CNY petronas tahun ni..

video February 13th, 2010

semalam aku dah tunjukkan iklan tahun baru cina TM yang sangat menarik dan cool. hari ini kita tukar mood pula.. jemput la menonton ads CNY petronas tahun 2010 ini… aku mesih lagi tercari-cari siapa yang arahkan iklan ini.. Arwah Yasmin Ahmad mesti bangga tengok iklan ni.. iklan ni aku namakan si gajah.. 😀 ataupun si ayah yang gagah boleh? ayah seorang yang gagah dan lembut.. hm..

20 Responses to “touching plak aku tengok iklan CNY petronas tahun ni..”

  1. Jaws says:

    oh…
    iklan petronas ni sungguh menusuk kalbu..
    syabas petronas..

    [Reply]



  2. MrRollies says:

    best + terharu aku tgk iklan ni :'(

    [Reply]



  3. Syazni says:

    btol.. aku suke tgk..tp mesti sebak..

    [Reply]



  4. aidi-safuan says:

    hoho…petronas punya iklan standard memang menyayat hati. best jer tengok iklan nih. happy chinese new year~

    [Reply]



  5. Akak Pam says:

    hoho.

    [Reply]



  6. noorafzan says:

    walaupun cuma dapat baca subtitle..
    x de speaker daaa..

    tapi tetap touching..
    huhu~

    [Reply]



  7. blowie says:

    hahaha,ni bukan ayah gajah.
    ni ayah rimau 😛

    [Reply]



  8. beliamuda says:

    touching gak iklan terbaru petronas ni ada temanya di situ.

    [Reply]



  9. 1tomyam says:

    ada maksud yg cuba nak di sampaikan tu…hehehe

    [Reply]



  10. mivida says:

    bab2 iklan time raya ni,memang ana tabik spring kt petronas..menarik..

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho dah tgok TM punya iklan? boleh tahan jugak

    [Reply]



  11. apiih says:

    blm tgk lg iklan nih,xkesampaian masa nk tgk kt TV..tenet plak lembab..nnti try tgk youtube je la..haha

    [Reply]



  12. acap2405 says:

    saya tak faham iklan nih sebab semuanya dalam bahasa cina..
    termasuk laa subtitle dier..
    last last baru laa jumpa yang english punya subtitle..
    hohoho..
    mkan mesti bersungguh sungguh..

    [Reply]



  13. samanosuke_04 says:

    apsal aku sorang jer tak terharu?? hahahahhaha!!

    [Reply]

    topo Reply:

    hati lu keras beb.. hahaha

    [Reply]



  14. teriot says:

    terharu….

    [Reply]



  15. paeh says:

    nak menangis dowh.. huhu

    [Reply]



  16. hydir says:

    semoga terharu dan sebak kita tu terus kekal sampai bila2 dan bukannya musim perayaan jer .. 🙂

    [Reply]



  17. yana says:

    mmg touching r…plizz wak yg trbek lg len kali..maju r malaysia..1MALAYSIA

    [Reply]



  18. apaajanews says:

    memang touching…lagipun bukan senang nak dapat buat iklan raya kat petronas, kebiasaannya mesti menyentuh perasaan dan buat kita terfikir sejenak

    [Reply]



Leave a Reply