technorati blog claim

Blogging February 9th, 2010

GFUVVG8723YR ini adalah post cukup syarat untuk claim blog di technorati.. perlu ke aku delete post ini? tak perlu kot.. hehe kepada sesiapa yang belum mendaftar dengan technorati sila lah mendaftar ye.. aku sedang sibuk mentelaah untuk kuiz esok harap maklum.. 😀

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

19 Responses to “technorati blog claim”

  1. menteil says:

    itu jer? post nie tak cukup syarat dengan aku.. haha…

    [Reply]

    topo Reply:

    asalnya aku ada letak gambar besar-besar.. tapi aku buang balik.. hohoho

    [Reply]



  2. Akuro San says:

    sampai sekarang saya masih belum faham, technorati tu aper~ =.=’

    [Reply]

    apiih Reply:

    same….ahahahahaha

    [Reply]

    xmizanx Reply:

    kalo korang nk tahu… technorati tu ape rajin rajin lah wat research ea… k. semoga berjaya

    [Reply]



  3. Kujie says:

    dulu – 2 tahun sudah memang agak fofuler technorati ni…senang je dia punya sistem

    skrg ni…tak faham
    jadi tak bagi perhatian pun kt dia..hehehe
    dah register, dah clain pun..blog pun dah ade..tapi tak pula diindex..nak edit pun tak boleh…

    [Reply]



  4. Kujie says:

    kat my claimed blog dah ade blog tapi bila search kat toolbar tu, cari blog..tak de pula..rasanya mcm nak delete…kemudian claim lagi sekali

    [Reply]



  5. samanosuke_04 says:

    tak paham pun post nie.. ape no. pelik2 kat atas tue? hohohoho T_T

    [Reply]



  6. aizuddin says:

    bes ke technocrati ni?huhu

    [Reply]



  7. beliamuda says:

    aku punya claim technorati ni tak pernah diapprove pun. haha~

    [Reply]



  8. mohdisa says:

    aku dah claim, bape lama tah. still waiting for review lg. tak approve gak agaknya. haha

    [Reply]



  9. syin says:

    mcm pesanan penaja je ni…hahaha…

    [Reply]

    xmizanx Reply:

    tau tak pe

    [Reply]



  10. xmizanx says:

    thanks for that info….
    keep postings…and more ideas

    kung xi fat choi… makan limau lebih dah nih

    [Reply]



  11. hydir says:

    technorati bukan teknokrat!

    [Reply]



  12. titan says:

    ok dah tu. kira pass dah tu..

    [Reply]



  13. Jaws says:

    ooo..
    code tu kena masukkan dalam blog entry erk?
    aku punyalaa pening mana nak letak code tu..
    carik2 tak jumpa tempat nak masukkan..
    masukkan dalam entry rupanya..

    [Reply]

    topo Reply:

    buat post baru letak kat latest post.. nanti dia detect dari rss feed

    [Reply]



  14. Rudhy Rezteck says:

    aku sudah daftar ke technorati tapi aku bingung buat apa yaa,.

    o’y slm kenal anak2 Malaysia 🙂 follow aku ya di twitter @RudhyRezteck

    [Reply]



Leave a Reply