Earth Hour kembali.. Mari kita bergelap tanda sayang pada Bumi ini.

Reviews, video February 17th, 2010

masih ingat pada Earth Hour tahun lepas? di mana kita bergelap selama sejam bermula jam 8.30 malam sebagai tanda sokongan kita pada Earth Hour. Tahun ini earth hour kembali pada 27 Mac 2010 bermula jam 8.30 malam hingga 9.30 malam. Walaupun pada tahun lepas kempen ini macam kurang berkesan tetapi apa kata tahun ini kita cuba jayakan dengan lebih berkesan lagi nak tengok tak ingat bagaimana keadaan Earth Hour tahen lepas? tengok video di bawah ini.

hohoho menarik jugak tengok twin tower dengan kalau buat fast forward tu confirm lagi smart.. Tahun lepas aku padamkan semua lampu di rumah aku dan ramai-ramai pergi keluar makan kat restoran yang tak menyokong Earth Hour.. =.=” hoho baru ingatkan nak makan dengan romantik dengan cahaya lilin. Untuk keterangan lebih lanjut layari web ini.

19 Responses to “Earth Hour kembali.. Mari kita bergelap tanda sayang pada Bumi ini.”

  1. Mr.Bintang says:

    hehe… lampu je tutup.. yg lain buka… hohoho..

    [Reply]

    Hamdi Reply:

    hoho
    nak buka apa tuh?

    [Reply]



  2. Jaws says:

    sokong earth hour!!!

    [Reply]



  3. menteil says:

    hehe… teringat masa aku support taun lepas…

    err… aku keje kot time nie…

    [Reply]



  4. apiih says:

    hahaha..thn lepas aku x join earth hour nih..haha..maybe thn nie join kot..hihi

    [Reply]



  5. rose says:

    yep earth hour! heheh hye youthsays member!

    [Reply]



  6. Fazreen says:

    nanti aku g potong bekalan elektrik kampung aku..hahaha

    [Reply]



  7. Spatt says:

    Mari kita bergelap!

    [Reply]



  8. noname says:

    lepas ni ko makin aktif la ye dgn youthsays tu..
    hahah!

    [Reply]



  9. beliamuda says:

    tahun lepas macam kurang berjaya. sekadar tutup lampu kejap, macam tak signifikan je perbuatan tu.

    [Reply]



  10. titan says:

    takpe. lambat lagi..hehe..

    [Reply]



  11. amerwafiy says:

    kalau korang betui2 sayang kat bumi ni,xyah tunggu earth hour pun korang da le buat..itu tanda korang sayang kat bumi dan tuhan sayang balik kat korang..

    [Reply]



  12. samanosuke_04 says:

    apsal earth hour tak buat pagi2 eh? ngahahhaha!!

    [Reply]



  13. syin says:

    kat kampung aku xpayah tutup lampu…memang dah gelap dah..hahahah…kira setiap mlm support Earth Hour…hehe

    [Reply]



  14. yonna says:

    eh? tak berkesan ke tahun lepas? grrr. tapi aku rasa semua bergelap je.

    aku mmg sokong gila kempen cmni. buat tiap2 bulan pun xpe :p ggagaa

    [Reply]



  15. MrRollies says:

    hohho…x sabar tunggu earth hour

    [Reply]



  16. abdfatah says:

    jom kita memadam lampu dengan penuh khusyuknya bila tatkala malam menjelmaaaa…

    [Reply]



  17. Ella Walker says:

    earth hour is really a great way to promote environmental awareness~;,

    [Reply]



Trackbacks

  1. bab 47: walau apa cara sekalipun tidak akan dapat jumlahkan nilai sesuatu bangsa | STEREOTAIP | realiti sudah mati

Leave a Reply