cisdel.com kini dirasmikan…

Life February 27th, 2010

~cerita bermula~
semalam 26 Februari 2010 atau 12 RabiulAwal adalah hari yang sangat bersejarah
semalam merupakan hari Maulidur Rasul,
semalam merupakan hari lahir adik aku yang bongsu,
semalam juga buat pertama kalinya alexa topotato mencecah 100k++,
semalam juga aku telah melepaskan cisdel.com di alam maya,
cisdel.com merupakan projek terbaru aku,
cadangnya aku nak sorokkan cisdel.com,
tapi aku sedar, tanpa topotato siapalah aku
jadi untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan cisdel.com,
jemputlah datang bertandang 😀
~cerita tamat~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

17 Responses to “cisdel.com kini dirasmikan…”

  1. zaryl says:

    satu lagi keluaran bermutu dari topotato inc haha

    [Reply]



  2. MrRollies says:

    wooots 😀

    [Reply]



  3. zool says:

    Selamat bercisdel..

    [Reply]



  4. junaidi says:

    ini pasti satu laman web yg bgus.. aku sokong.. n akan sentiasa mengikuti perkembangannya… 🙂

    [Reply]

    topo Reply:

    terima kasih.. hohoh akan cuba jadikan ia sebaik mungkin.. eruskan menyokong 😀

    [Reply]



  5. aizuddin says:

    hoho..terbaek

    [Reply]



  6. yonna says:

    terbaik dari ladang. sejak2 akhir tahun lepas aku dah mula minat topo.thn ni pulak nazrein dan cisdel.

    good job weh! ko dpt sokongan aku ok :p heee

    [Reply]



  7. syin says:

    kalau tuan blog ni tanye selaki lagi kenapa korang suka topotato.com, aku akan jawab sebab, dekat blog ni jarang menggunakan fungsi read-more…hahaha…ni dapat menjimatkan masa…dan posting pendek je terus fokus isi…hahaha

    tahniah bro…rajin2 update…

    [Reply]



  8. khairil says:

    topo sekarang semakin menganas 🙂

    [Reply]



  9. eiyda says:

    hah..lepas ni..wat ciskek lak yer..hehhe..ko mmg hebat topo..hehhe

    [Reply]



  10. Piston Pecah says:

    owh….cidel….ada bunyi tak?haha

    [Reply]



  11. Kujie says:

    wahhhhhhhhh….kencang dia

    [Reply]



  12. ishak says:

    cidel tu apa fungsi dia topo ?

    [Reply]



  13. mohdisa says:

    wah banyak projek tahun ni yerk…bagus2…

    [Reply]



  14. hafizmd says:

    Memang kencang la mr topo kite nie..yeahh..

    [Reply]



  15. ishak says:

    jom join ruangan forum kat laman blog aku daftar percuma,topo nie memang kencang

    [Reply]



  16. dr.aku.la says:

    aku suka cisdel!
    keep up bro.

    [Reply]



Leave a Reply