Alahai Fafau sangat menarik tapi malangnya…

Reviews, video February 15th, 2010

kepada yang tidak tahu, Alahai Fafau merupakan talk show baru di tv9 yang dikendalikan oleh Fara Fauzana setiap Ahad jam 9.00 malam. Talk show yang bermula  7 Februari 2010 yang lepas hohoho sama dengan birthday fafau 7 Februari memang mendapat perhatian ramai…. hohoho fafau memang ramai peminat tengok la fan page di facebook dah sampai 185,089 fans.. nak dibandingkan dengan fan page nazrien.com memang jauh beza la.. Alahai fafau memang sangat menarik tapi malangnya…kenapa la dia buat pukul 9.00 malam Ahad hohoho kan dah clash dengan Merlin kat tv3..

Merlin memang dah menjadi rancangan kegemaran aku sekeluarga semenjak season 1 lagi, sekarang ni dah season 2 dah. Tepat jam 9 memang semua akan terpacak depan tv nak tengok Merlin.. Siapa yang tak pernah tengok Merlin memang rugi.. hohoho

Tapi.. terima kasih dengan teknologi masa kini, Alahai Fafau boleh ditonton pada bila-bila masa yang aku suka di Catch up tv9.. hohoh takdelah terasa hina sangat bagi peminat fafau seperti aku ni tak pernah tengok Alahai Fafau.. hohoho tapikan.. boleh je sebenarnya kalau nak downlaod Merlin Season 2.. hohoh berlambak-lambak dah kat alam maya ini dah boleh tengok episod penuh dah :D..

kepada yang tak pernah tengok Alahai Fafau jemput la pergi ke Catch up tv9.. dan jom tonton sama-sama. video di bawah ini adalah promo Alahai Fafau.. hohoh macam ceria-ceria je talk show ni kan dengan perangai gila-gila Fafau tu memang meriah..

26 Responses to “Alahai Fafau sangat menarik tapi malangnya…”

  1. yash says:

    waaaaaaa! my kakak tuh! har3 suke giler kat fafau.. ho3 tapi tak tgk lagi talk show dia.. adeyh!

    [Reply]

    topo Reply:

    sila lah pergi layan kat catch up tv9.. hohoho

    [Reply]



  2. Jaws says:

    aku suka giler merlin!!!!

    [Reply]



  3. Mr.Bintang says:

    aku x leh layan catchup cam dulu.. sbb line kerap KO… huuuu~

    [Reply]



  4. paeh says:

    aku suka cerita supernatural…. eheee

    [Reply]



  5. Anarm says:

    aku dh lama tak tgk tv walaupun kt umah aku ade tv..

    [Reply]



  6. pakeri says:

    apesal masuk cite merlin ngan supernatural nieh?aku suke cite katun.hahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh biasa la.. ni blog carca marba.. segala benda boleh masuk sekali dalam ni.. hohoho

    [Reply]



  7. Dr House says:

    Sweet. Macam Rachel Ray la becoknye.

    [Reply]

    topo Reply:

    hahah sweet jugak la… walaupun aku tak kenal pon siapa itu Rachel Ray

    [Reply]



  8. yonna says:

    tgk jugak last week. secara x sengaja nye lah hahaa. aku biasa2 je part org ada program sendiri ni. semuanya harus tunjuk yang elok2 kan 😀

    tapi ttp aku suka fafau :p

    [Reply]



  9. apiih says:

    aku dah la x tgk tv jugak…yela,umh sewa xde tv..kang nk beli tv sbutir nnti ..nak layan puas2..haha..nk tgk catch-up memang alamatnyer 2jam baru abis…hahaha….alahai fafau??best ker talkshow nih???nak lyn ar nnti..huhu..merlin pon dah jarang tgk,kire favorite jgk le cite nih.

    [Reply]



  10. Akuro San says:

    Merlin saya tak tengok, fafau pun saya tak tengok~
    tapi Mak saya minat giler tengok citer Merlin~ huhu~
    =.=’

    [Reply]

    topo Reply:

    aku tengok merlin pon sebab hasutan mak bapak.. hohoho

    [Reply]



  11. imran says:

    Malangnya saya tidak suka rancangan talkshow 😀

    [Reply]



  12. nikillas says:

    alahai… mmg menarik.. tapi.. kurang UMPH! sket.. someting kureng.. tapi tak tau ape dia.. huhu..

    [Reply]



  13. DaHLia says:

    xpernah tgk lagi..best sgt ke… 🙂

    [Reply]



  14. joegrimjow says:

    jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
    klik sini : weekend@sheffield

    [Reply]



  15. dila -my- says:

    for sure rancangan FaFau nie saya tak tonton..hehe..I’m addicted to watch Merlin 😀

    [Reply]



  16. aten_zone says:

    hurm, actually episod 1 ada yg tak ditayangkan.
    sangat sedih. ;(
    2nd episod is better.
    love FF. =.+

    [Reply]



  17. amerwafiy says:

    ramai rupanya peminat merlin..

    [Reply]



  18. samanosuke_04 says:

    hehe, talk show2 camnie biasanyer bahye.. haha, igt tak sensasi? tak sempat popular pun dah kene ban, HAHA!

    [Reply]



  19. aizuddin says:

    bes sgt ke merlin tu?
    catch up tv sume ak donlod..nak tgu loading..memang bejanggut la..huhu

    [Reply]



  20. teriot says:

    merlin memang best…!!!

    [Reply]



  21. eiyda says:

    fafau?..errkk..suke kot..heheh…xbape mint ngan talk show2 ni..salu layan movie jewp..heheh

    [Reply]



  22. syin says:

    aku baru je sehari dua lepas tngok iklan ni…ingat apa……….sorry cik fara……aku dah tak layan tv dah skang…………hahaha…

    [Reply]



Leave a Reply