selamat hari lahir topo..

snippet January 8th, 2010

~cerita mula~
7 Januari ialah birthday topo,mrbintang dan ohdawie
Selamat hari lahir semua,
aku masih lagi dalam tempoh hibernasi,
agak menyesal berhibernasi pada ketika ini,
tapi aku akan kembali,
bersama topotato.com yang lebih mantap,
serta peneman kesunyian yang baru nazrien.com
dan satu lagi pengubat luka xxxxxxxx.com
~cerita tamat~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

24 Responses to “selamat hari lahir topo..”

  1. greenia says:

    happy birthday !
    :upin02:

    [Reply]

    topo Reply:

    terima kasih..

    [Reply]



  2. nikillas says:

    selamat hari lahir..!!

    [Reply]

    topo Reply:

    tq

    [Reply]



  3. blowie says:

    all the best to u bro!
    xxxxxxxx.com tu ape benda plak? ^_^

    [Reply]

    topo Reply:

    hahahaha ntah.. blom ada nama lagi..

    [Reply]



  4. Fahmishah says:

    Selamat Hari Jadi.

    [Reply]



  5. beliamuda says:

    hepi belated birthday. banyak betol projek ko eh.

    [Reply]



  6. syin says:

    selamat hari lahir…

    “semakin berumur kita, semakin dekat dengan gerbang perkahwinan…” hahaha..

    yang best lagi.. ” semakin berumur kita, semakin dekat dengan kematiang….” hehehe…

    hibernasi tu = period ke..? hahaha…

    xsabar nk tunggu projek xxx topo..haha..mesti ala-ala porn ni…wahahha..

    [Reply]



  7. CypherHackz says:

    Fewit… Macam jiwang jek bunyi dia… :upin02:

    [Reply]

    topo Reply:

    boleh tahan jiwang gak la sekarang ni.. hohoho

    [Reply]



  8. samanosuke_04 says:

    eh, hepi besday! tak silap semalam ader besday seseorang, blogger gak. ramai tul blogger yang lahir bulan jan nie.. tuanye…

    [Reply]



  9. fara says:

    happy belated birthday topo 🙂

    [Reply]

    topo Reply:

    thanks.. 😀

    [Reply]



  10. sumijelly says:

    x terlambat lagi kan kalu sumi nak wish
    HAPPY BELATED BIRTHDAY….huhuhuhu

    semogapanjang umur dn di murahkan rezeki…
    salam singgah…………

    [Reply]



  11. menteil says:

    hepi bezday semua…
    hadiah takde.. sori.. :ehsan01:

    [Reply]



  12. cik epal says:

    xxxx.com tu apa??? 😀

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha xxxxx.com itu domain yang aku sendiri belum fikirkan.. susah woo nak cari nama domain sekarang ni..

    [Reply]



  13. cik epal says:

    topo.com pon best jugakk… topotepek.com ke…. 😀

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha topo.com dah berpuluh tahun dimiliki.. topotepek.com terlallu tak boleh blah.. 😀

    [Reply]



  14. Dak Wan says:

    Selamat Belated Besday!

    [Reply]



  15. lazaac says:

    :kakros02: selamat hari jadi abg topo, dari kak ros… haha..

    [Reply]



  16. Anarm says:

    selamat hari lahir yg sudah lepas.. aku terlambat.. pagi ni baru sempat blogwalking.. xxxxx.com tu blog apakah? lain mcm..

    [Reply]



  17. farahaznil says:

    ahakz…topo si kentang yg makin lama makin tua…..hi hi hi..btw happy brthdy bro!

    [Reply]



Leave a Reply