70-497 MA0-100 HP2-B84 TB0-106 HP2-K01 HP2-H09 HP2-Z04 C2180-377 1Z0-272 000-M80 A2030-283 00M-648 MB2-634 000-R15 646-205 000-782 MSC-122 P2050-006 650-026 000-N34 642-845 HP2-Z20 M2180-660 70-622 646-003 070-315 C2010-578 HP2-B46 000-654 ST0-072 250-314 C2180-607 EC1-350 COG-645 000-028 HP2-K16 LOT-848 070-561 000-209 070-226 920-136 922-109 98-366 070-639 920-139 000-733 JN0-531 646-227 ASC-091 HP2-E27 000-218 E20-495 HIO-201 P_HCMTM_64 000-228 BH0-004 HP0-P21 A01-250 GB0-190-English P2090-095 070-668J HP0-S23 070-632 JN0-350 310-027 LOT-927 156-715.70 ST0-058 COG-480 C2090-619 1Z0-212 70-665J 646-229 1Z0-226 646-230 N10-005 70-685 UM0-401 C2140-137 P2080-034 132-S-911 HP3-C29 070-521 HP0-M15 HP2-T24 70-542-Csharp HIT-001 NS0-504 000-702 1Z0-519 050-632 A2090-550 000-M221 HP2-H20 1D0-435 1Z0-040 642-352 A2180-189 000-706 70-561-Csharp cadangan hadiah birthday | topotato.com

hadiah birthday dari awek cun…

Life January 25th, 2010

ini sekadar post yang ringkas sahaja.. bertujuan untuk menunjukkan hadiah birthday yang aku dapat dari seorang awek cun.. hohoho masih ingat akan post wishlist birthday aku suatu ketika dahulu? mula-mula aku ingatkan takde la orang nak bagi hadiah tu.. hohoho rupanya ada jugak.. terima kasih banyak-banyak ye.. :D

hadiah dari awek cun

hadiah dari awek cun

di kesempatan ini juga aku ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan yang mengucapkan selamat hari lahir kepada aku.. terima kasih banyak-banyak ye.. :D siapa awek cun yang bagi hadiah tu?hehehe klik sini

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

27 Responses to “hadiah birthday dari awek cun…”

  1. khairil says:

    nak mintak chikilala bg hadiah gk la mcm ni

    [Reply]



  2. syin says:

    pekebenda tu…? dvd ashtinchi ke tu…hahaha…lps puas tngok sila jgn malu2 post ke rmh aku plak..hahaa..

    [Reply]

    iiman Reply:

    amboi tadi tnye pekebenda nya tu… pastu dengan x malu nya mintak post kat rumah lagi…

    [Reply]



  3. chokilala says:

    sila abaikan segala hati, ayat & riben yang terdapat pada kotak tu -_____-” aku malas nak cari kotak lain. aku usha koop utem semuanya mahal & xsesuai, jadi memang nasib ko la dapat kotak pink tu. wakaka

    p/s : topo telah dikesan tempohari sedang menunggu bas di perhentian bas utem sambil memegang kotak pink tersebut. beliau cuba untuk menutupnya dengan sehelai kertas, namun cubaan tersebut gagal. LOL. lupa nak snap, mesti jambu. haha

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha aku perlu berhati-hati kalau ada skandal yang ternampak.. kot nnt diorang ingat aku yg nak bg hadiah tu kat org..

    hohoho mane ada cover weh.. hahah

    [Reply]



  4. HURULAINI says:

    hehehe…stail design ko mirip gaya atashinchi tu…hehehe…

    neway, happy belated birthday topo, aku doa ko murah rezeki je la ye….hehehehe

    [Reply]



  5. menteil says:

    jeles nie.. nak pinjam… :P

    [Reply]



  6. apiih says:

    saya pon mau hadiah dr miss chokilala jugak..hahaha

    [Reply]



  7. aizuddin says:

    jambu gila..bole la share cite atashinchi pasni..haha

    [Reply]



  8. mario says:

    cute gila weh..haha.
    hepi besday topo.all the best :)

    [Reply]



  9. beliamuda says:

    sungguh bertentangan dengan kehijauan. best dapat hadiah yang diinginkan. :D

    [Reply]



  10. eiyda says:

    perghh..kotak PINk..sangt sweet…ahhaha

    [Reply]



  11. arnamee says:

    Salam.

    erm..comelnyer , nak jugak.;D
    pasni nk kipas dik FC ;p

    [Reply]



  12. Mr.Bintang says:

    haha.. sweet giler kotak tu. :P berkenan I.. hohoho..

    [Reply]



  13. Fahmishah says:

    Untung kau dapat hadiah.

    [Reply]



  14. hydir says:

    la .. choki tu yg bagi ..
    hohoho ..

    atasinchi ..

    [Reply]



  15. ishak says:

    wah..choki bagi hadiah…ahah.untung nyer..awek kau ke topo..?

    [Reply]

    topo Reply:

    oh tidak

    [Reply]

    chokilala Reply:

    oh tidak juga! -____-“

    [Reply]



  16. abdfatah says:

    ambe pun nak hadiah jugak laaa…

    [Reply]



  17. naz says:

    err, tak sempat wish. OKAY. wish skunk, happy birthday nazrien! btw, dah bace nnt, kasi scan & upload. aku nak d/load. hohohohoh!

    [Reply]

    topo Reply:

    scan jadah ape plak wahai aenaz.. benda itu adalah anime aka video la beb nak suruh aku scan kulit cd ke? hoho

    [Reply]

    naz Reply:

    hoho. video rupenye. aku ingatkan komik tadi :P

    [Reply]



  18. Kujie says:

    dari hati ke hati….pheeewit – melalui mata

    tak pasal2 nnt kena pelengkung dgn Mr. F

    [Reply]



  19. sickchild72 says:

    weh kotak tu chokilala maksudkan ke?
    wakakak abes la lu.

    [Reply]



  20. Wan perlis says:

    bestnya dapat hadiah..
    tak pernah ak dapat hadiah bestday

    [Reply]



  21. titan says:

    ko dah tak muda dahh..

    [Reply]



Leave a Reply