Longines Mingjiang series has rolex replica watches been hailed as elegant lines replica watches watch, Longines is a classic series. This watch case with stainless steel material to build, polished and beautiful fine curvature, thickness of only 7 mm. With a dark brown crocodile leather strap and a steel folding clasp. White dial with Paris nail Microhyla decorated 6:00 position with date window, use blue steel hands, beautifully replica watches refined. Crown of stainless steel material, decorative patterns gear to provide 30 meters waterproof.
cadangan hadiah birthday | topotato.com

hadiah birthday dari awek cun…

Life January 25th, 2010

ini sekadar post yang ringkas sahaja.. bertujuan untuk menunjukkan hadiah birthday yang aku dapat dari seorang awek cun.. hohoho masih ingat akan post wishlist birthday aku suatu ketika dahulu? mula-mula aku ingatkan takde la orang nak bagi hadiah tu.. hohoho rupanya ada jugak.. terima kasih banyak-banyak ye.. :D

hadiah dari awek cun

hadiah dari awek cun

di kesempatan ini juga aku ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan yang mengucapkan selamat hari lahir kepada aku.. terima kasih banyak-banyak ye.. :D siapa awek cun yang bagi hadiah tu?hehehe klik sini

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

27 Responses to “hadiah birthday dari awek cun…”

  1. khairil says:

    nak mintak chikilala bg hadiah gk la mcm ni

    [Reply]



  2. syin says:

    pekebenda tu…? dvd ashtinchi ke tu…hahaha…lps puas tngok sila jgn malu2 post ke rmh aku plak..hahaa..

    [Reply]

    iiman Reply:

    amboi tadi tnye pekebenda nya tu… pastu dengan x malu nya mintak post kat rumah lagi…

    [Reply]



  3. chokilala says:

    sila abaikan segala hati, ayat & riben yang terdapat pada kotak tu -_____-” aku malas nak cari kotak lain. aku usha koop utem semuanya mahal & xsesuai, jadi memang nasib ko la dapat kotak pink tu. wakaka

    p/s : topo telah dikesan tempohari sedang menunggu bas di perhentian bas utem sambil memegang kotak pink tersebut. beliau cuba untuk menutupnya dengan sehelai kertas, namun cubaan tersebut gagal. LOL. lupa nak snap, mesti jambu. haha

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha aku perlu berhati-hati kalau ada skandal yang ternampak.. kot nnt diorang ingat aku yg nak bg hadiah tu kat org..

    hohoho mane ada cover weh.. hahah

    [Reply]



  4. HURULAINI says:

    hehehe…stail design ko mirip gaya atashinchi tu…hehehe…

    neway, happy belated birthday topo, aku doa ko murah rezeki je la ye….hehehehe

    [Reply]



  5. menteil says:

    jeles nie.. nak pinjam… :P

    [Reply]



  6. apiih says:

    saya pon mau hadiah dr miss chokilala jugak..hahaha

    [Reply]



  7. aizuddin says:

    jambu gila..bole la share cite atashinchi pasni..haha

    [Reply]



  8. mario says:

    cute gila weh..haha.
    hepi besday topo.all the best :)

    [Reply]



  9. beliamuda says:

    sungguh bertentangan dengan kehijauan. best dapat hadiah yang diinginkan. :D

    [Reply]



  10. eiyda says:

    perghh..kotak PINk..sangt sweet…ahhaha

    [Reply]



  11. arnamee says:

    Salam.

    erm..comelnyer , nak jugak.;D
    pasni nk kipas dik FC ;p

    [Reply]



  12. Mr.Bintang says:

    haha.. sweet giler kotak tu. :P berkenan I.. hohoho..

    [Reply]



  13. Fahmishah says:

    Untung kau dapat hadiah.

    [Reply]



  14. hydir says:

    la .. choki tu yg bagi ..
    hohoho ..

    atasinchi ..

    [Reply]



  15. ishak says:

    wah..choki bagi hadiah…ahah.untung nyer..awek kau ke topo..?

    [Reply]

    topo Reply:

    oh tidak

    [Reply]

    chokilala Reply:

    oh tidak juga! -____-“

    [Reply]



  16. abdfatah says:

    ambe pun nak hadiah jugak laaa…

    [Reply]



  17. naz says:

    err, tak sempat wish. OKAY. wish skunk, happy birthday nazrien! btw, dah bace nnt, kasi scan & upload. aku nak d/load. hohohohoh!

    [Reply]

    topo Reply:

    scan jadah ape plak wahai aenaz.. benda itu adalah anime aka video la beb nak suruh aku scan kulit cd ke? hoho

    [Reply]

    naz Reply:

    hoho. video rupenye. aku ingatkan komik tadi :P

    [Reply]



  18. Kujie says:

    dari hati ke hati….pheeewit – melalui mata

    tak pasal2 nnt kena pelengkung dgn Mr. F

    [Reply]



  19. sickchild72 says:

    weh kotak tu chokilala maksudkan ke?
    wakakak abes la lu.

    [Reply]



  20. Wan perlis says:

    bestnya dapat hadiah..
    tak pernah ak dapat hadiah bestday

    [Reply]



  21. titan says:

    ko dah tak muda dahh..

    [Reply]



Leave a Reply