bangkit dari hibernasi yang singkat…

snippet January 9th, 2010

~cerita bermula~
setelah beberapa ketika berhibernasi,
kini topo kembali,
selesai membuat jenama untuk nazrien.com nak tengok sila klik sini,
sekarang tiba masa untuk promosi,
sedang cuba mendapatkan rentak kembali,
untuk menjadi penulis blog di alam maya yang penuh kontroversi,
dan sedang dalam perancangan menjenama semula topotato.com ini,
membuang segala post emosi,
kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi,
tunggulah nanti,
topotato.com serba baru iiii..
~cerita tamat~

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

22 Responses to “bangkit dari hibernasi yang singkat…”

  1. MrRolliesie says:

    wooo 😀
    nice dowh projek baru ko !

    [Reply]



  2. beliamuda says:

    proses bersalin kulit ke ni? payah jugak tu.

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoho salin kulit senang beb.. ni proses perubahan ke alam matang.. hahaha

    [Reply]

    beliamuda Reply:

    oh. tapi, tak rasa sayang ke nak buang entri tu. nak cari lagi. mesti banyak ko nya entri kan?

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh tak buang beb.. mana boleh buang.. kenangan tu.. kira cam hilangkamn jejak la.. takkan buat post2 macam tu lagi..

    [Reply]



  3. Akuro San says:

    good luck, topo~
    nak gak tengok topotato.com yang baru ni macam mana~ :fizi01:

    [Reply]



  4. Kujie says:

    suka nazrien.com
    sudahlah kacak, matang dan berkarisma

    [Reply]

    topo Reply:

    nasib baik la anak perempuan kak jie tu kecik lagi kan? kalau tak, boleh amek si nazrien.com tu buat menantu.. hohoho

    [Reply]

    chokilala Reply:

    malang kak jie dapat menantu macam ko >:)

    [Reply]

    Mr.Bintang Reply:

    hahahaa..

    [Reply]



  5. izzat says:

    hibernasi singkat je..boleh lagi..blog aku satu lagi tu dah berbulan berhibernasi…hahahaha

    [Reply]



  6. sukiminna says:

    aik..nazrien tu nama betul ko ke? tgk avatar gambar ko gak..
    simple template but look nice. penat2 tulis nak buang..tak rasa rugi ke..biarkan jadi kenangan je

    [Reply]

    topo Reply:

    bukan buang beb.. hohoho yang ada memang simpan jadi kenangan.. cuma nak stop aje la.. hohoho mane tau nanti nak meracau lagi..

    [Reply]



  7. aman says:

    penjenamaan baru tuk topotato? ada maskot gak ker? hoho~

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh cam bosan je sume nak ada maskot.. yang ini biar je kot xde mascot hohoho

    [Reply]



  8. Fahmishah says:

    Topotato serba baru? Aku nak Topotato versi lama.

    [Reply]

    topo Reply:

    topotato serba baru yang berlandaskan versi lama..

    [Reply]



  9. samanosuke_04 says:

    waaaa.. bagus rr ko berehat, tapi dapat momentum balik lepastue.. momentum besar lak tue..

    [Reply]



  10. aizuddin says:

    tips menjadi kacak..cam bes je
    walopon da cukup kacak skang..haha

    [Reply]



  11. arnamee says:

    Salam topo, biar blog ni lebih umum, lebih kemasyarakatan, blog sana anem tengok dah kacak dan lebih kepada dri kamu ;p

    [Reply]



  12. fieza says:

    mcm gedik je topo skrg…haha…
    jap2 ilang..hibernasi…ceh2…

    aku rindukn topo yg dulu…
    ngeh2

    [Reply]



  13. menteil says:

    macam orang parlimen ar ko.. hehe..

    [Reply]



Leave a Reply