70-497 MA0-100 HP2-B84 TB0-106 HP2-K01 HP2-H09 HP2-Z04 C2180-377 1Z0-272 000-M80 A2030-283 00M-648 MB2-634 000-R15 646-205 000-782 MSC-122 P2050-006 650-026 000-N34 642-845 HP2-Z20 M2180-660 70-622 646-003 070-315 C2010-578 HP2-B46 000-654 ST0-072 250-314 C2180-607 EC1-350 COG-645 000-028 HP2-K16 LOT-848 070-561 000-209 070-226 920-136 922-109 98-366 070-639 920-139 000-733 JN0-531 646-227 ASC-091 HP2-E27 000-218 E20-495 HIO-201 P_HCMTM_64 000-228 BH0-004 HP0-P21 A01-250 GB0-190-English P2090-095 070-668J HP0-S23 070-632 JN0-350 310-027 LOT-927 156-715.70 ST0-058 COG-480 C2090-619 1Z0-212 70-665J 646-229 1Z0-226 646-230 N10-005 70-685 UM0-401 C2140-137 P2080-034 132-S-911 HP3-C29 070-521 HP0-M15 HP2-T24 70-542-Csharp HIT-001 NS0-504 000-702 1Z0-519 050-632 A2090-550 000-M221 HP2-H20 1D0-435 1Z0-040 642-352 A2180-189 000-706 70-561-Csharp 22 birthday wishes yang jiwang dan romantik... | topotato.com

22 birthday wishes yang jiwang dan romantik…

Life January 28th, 2010

Bulan januari ini menampakkan ramai yang menyambut hari lahir.. notification di facebook sering kali berkelip-kelip menunjukkan ada birthday boy dan birthday girl pada setiap hari.. hohoho berikut adalah beberapa ucapa selamat hari lahir yang jiwang dan romantik dan memang mencairkan si birthday boy/girl.. hohoho

Thinking of you with love on your birthday and wishing you everything that brings you happiness today and always.

To the world, you may be one person. But to me, you are the world.

It’s as easy to stay in love with you as it was to fall in love.

Happy Birthday my love!

It is not being in love that makes me happy but it is being in love with YOU that makes me happy.

With each year I love you more and more.

I’m enthralled by your beauty, mesmerized by your charisma and spellbound by your love. No wonder I am always thinking about you.

It’s always a treat to wish Happy Birthday to someone so sweet.

My heart for you will never break. My smile for you will never fade. My love for you will never end. I love you.

Happy Birthday my dearest and sweetest, not a day goes by when I do not think of you and how empty my life would be if you were not here.

With each year I’ll love you more. Remember that your best years are still ahead of you and I’ll be there for every up down and in between.

Because you’re the gift in my life, I give you my gift of love.

Happy Birthday my love. I’m so glad we’re spending it together.

I love you more than I did yesterday, but not as much as I will tomorrow.

I am so glad that I can share this special day with my favorite person.

Sending you my love on your birthday and everyday.

It takes only a few seconds to say I love you but it will take me an entire lifetime to show you how much.

You get lots of greetings for your birthday but this one comes to you with all of my love.

It’s not important that this day is your birthday. It’s important that everyday is your day and you are mine!

Next to you is one of my favorite places to be. Happy Birthday

It must have been a rainy day when you were born because the heavenswere crying because it lost its most beautiful angel.

When we’re together or when we’re apart, you’re first in my thoughts and first in my heart. Have a wonderful birthday.

hohoho walaupun hanya ucapan seringkas happy birthday atau selamat hari lahir, jika ia diucapkan dengan ikhlas dan oleh seseorang yang memang kita nantikan ianya lebih bermakna daripada 22 ucapan birthday jiwang dan romantic ini.. hohoho

sumber: http://www.birthdaymessages.com/

21 Responses to “22 birthday wishes yang jiwang dan romantik…”

  1. syin says:

    banyaknya…hahaha…tak tahan tu versi omputih tu,…,bkn apa, bila wish ke awek nanti…dia tak paham plak…hahaha..

    tak pasal2 kena guna google translate…tu kalau betul la google buat translate..hehe..

    [Reply]



  2. blowie says:

    ‘Kerana anda adalah hadiah dalam hidupku, aku memberikan hadiah saya kasih.’

    mau awek aku bagi penampo kalo aku cakap macam ni :P

    [Reply]



  3. apiih says:

    nanti bday aku..korang jgn lupa wish cam kt ats tue yerk..hahaha

    [Reply]



  4. ayong_qiela says:

    ooouh. byk betuii!

    [Reply]



  5. MuNsYi~SaMa says:

    nice. tp mcm romantic sgt je. haha

    ckp happy besday pon dh cukup.

    [Reply]



  6. Mr.Bintang says:

    haha.. aku x men omputih.. ckp melayu best.. :P

    [Reply]



  7. Shikin says:

    romantiknyaaa…hihihi :)

    [Reply]



  8. TMUkmkd says:

    aku macam biasa

    echo “happy bday to you you” >> nama orang tu

    tapi baru2 ni aku dah ubah skrip sikit :p sebab member aku komplen

    [Reply]

    topo Reply:

    pergh.. siap ada echo2 la bagai plak..

    [Reply]



  9. Pisyek says:

    pisyek punye bezday 21 oktober… nnt korg sume2 wish kat pisyek ye…

    =P

    [Reply]



  10. naz says:

    xsangka topo romantik. hoho

    [Reply]



  11. acad says:

    ni yg aku dapat masa hari jadi aku.

    – slmt hari jadi, anda semakin hampir dengan mati -

    [Reply]

    topo Reply:

    erk.. ini wish terbaik la.. adeh.. insaf seketika..

    [Reply]



  12. Mus says:

    oic.. dari birthdaymessages.com rupanya..

    [Reply]



  13. aizuddin says:

    jiwang gila ni..huhu

    [Reply]



  14. hilmi says:

    ‘It’s not important that this day is your birthday.’ hohoho… x leh blah tul :D

    [Reply]



  15. ieien says:

    alamak … omputih tak best ar .. nak yang melayu nyer baru romantik bro ….

    [Reply]



  16. atien says:

    amboi romntk nye..
    tpi an if bhse mlyu nye agi
    romntik kot..
    haha

    [Reply]



  17. sazateknokrat says:

    hohoho bnyknya…tpi knapa smua omputih pnya?????yg mlayu pnya x dak ka???

    [Reply]



  18. mudahjual says:

    thank… informasi yang sangat berguna..

    [Reply]



  19. debi says:

    saya senang menemukan dan membaca artikel ini, dapat menambah pengetahuan saya mengenai topik seperti diatas. tapi belum selesai bacanya, jadi ijin bookmark aja deh gan… :)

    [Reply]



Leave a Reply