kemenangan Malaysia.. Hijrah paling bermakna :D

December 17th, 2009 14 Comments   Posted in Life

tak perlu la aku nyatakan Malaysia menang atau tidak menentang Vietnam tadi.. aku yakin majoriti rakyat Malaysia sedang bersorak kegembiraan bila Malaysia berjaya menewaskan Vietnam 1-0.. hohoho walaupun aku bukan peminat bola sepak.. tapi atas semangat cintakan negara perlawanan ini memang ditunggu-tunggu.. hoho tak kisah la menang atau tidak (dah menang dah) pemain Malaysia dah membuktikan yang terbaik.. hohoh aku tertarik dengan 1 komen peminat tadi: Read the rest of this entry »

this song never fail to make me smile.. :D

December 16th, 2009 31 Comments   Posted in video

hoho hari ni je aku dah dengar 4 kali kot lagi ni kat fly fm.. Lady gaga bad romance.. setiap kali dia sebutni confirm aku senyum..

Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh
Caught in a bad romance
Ra Ra-ah-ah-ah
Roma Roma-ma
GaGa
Oh la-la

teruskan membaca untuk melihat video bad romance dan lirik sekali.. sila berhati-hati ye.. 😀

Read the rest of this entry »

Jusco baru meletup..

December 14th, 2009 16 Comments   Posted in Life

ini berita yang baru heboh di alam maya sebentar tadi.. Jusco yang bakal dibuka pada 17 Disember 2009 akan datang di Melaka dikatakan mengalami kebocoran gas yang menyebabkan letupan.. Berita Harian kata 1 terkorban, 7 cedera.. Utusan kata 1 terkorban 13 cedera.. tunggu je la berita malam ni macam mana.. aku doakan tak ramai yang cedera dalam insiden ini..teruskan membaca untuk print screen dari laman berita Read the rest of this entry »

Adnan Sempit trailer…

December 13th, 2009 14 Comments   Posted in video

tadi aku pergi tengok cerita My Spy.. hoho memang seperti yang diharapkan.. sakit perut aku gelak.. tapi aku tak nak cerita pasal My Spy.. hohoho pergi la tengok sendiri kalau dah habis.. tunggu dvd.. jangan download ye.. ok abaikan My Spy yang superb itu… cuba layan ini pulak.. Adnan Sempit.. hahaha kisah mat rempit yang tak menjadi.. serius lawak gila tak percaya layan trailer ini.. tak sabar nak tgok 14 Januari 2010 nanti

blogger penipu…

December 12th, 2009 56 Comments   Posted in Blogging

sebelum apa-apa sila usya dulu video ni yang hangat masa pilihan raya dahulu.. hohoho lepas tu baru sambung baca entry ini ye 😀

Read the rest of this entry »

jom tengok merlin season 2

December 11th, 2009 13 Comments   Posted in Reviews

post ini ringkas je.. sempena merlin season 2 yang bakal ditayangkan kat tv3 bermula Ahad ini pukul 9.00 malam.. hohoho aku memang menggemari lagenda King Artur, excalibur dan Merlin ni.. tak tau apa itu Merlin? hoho kesian.. sila la tengok video Merlin ini.. trailer untuk season 2.. semoga menarik minat korang.. hehe lepas tu dowload la season 1 😀 Read the rest of this entry »