kemenangan Malaysia.. Hijrah paling bermakna :D

Life December 17th, 2009

tak perlu la aku nyatakan Malaysia menang atau tidak menentang Vietnam tadi.. aku yakin majoriti rakyat Malaysia sedang bersorak kegembiraan bila Malaysia berjaya menewaskan Vietnam 1-0.. hohoho walaupun aku bukan peminat bola sepak.. tapi atas semangat cintakan negara perlawanan ini memang ditunggu-tunggu.. hoho tak kisah la menang atau tidak (dah menang dah) pemain Malaysia dah membuktikan yang terbaik.. hohoh aku tertarik dengan 1 komen peminat tadi:

kepada peminat bola sepak di Malaysia.. kembalilah ke pangkal jalan..

hohoho agak menusuk jugak komen tu tapi itulah kenyataan.. diharapkan selepas ini pemain Malaysia akan teruskan lagi prestasi cemerlang mereka dan kita sebagai penyokong diharap teruskan memberi sokongan walaupun menang atau kalah.. hohoho

akhir kata.. salam maal hijrah.. topo bakal berehat seketika untuk fokus pada projek baru.. hoho nantikan hari kelahiran aku pada 7 januari nanti.. sesiapa yang teringin nak post hadiah tu boleh la contact mintak alamat ye.. hohoh

p/s: tidak lupa kepada atlet-atlet sukan sea yang lain.. teruskan usaha dan harumkan lagi nama negara ๐Ÿ˜€

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

14 Responses to “kemenangan Malaysia.. Hijrah paling bermakna :D”

  1. Mr.Bintang says:

    salam maal hijrah~

    “tak perlu la aku nyatakan Malaysia menang atau tidak menentang Vietnam tadi..”
    tapi ko dah nyatakan pun… :upin01:
    hohohohohoho..

    ooo.. ape projek baru tu erk? hehe..
    jadi ke nak sambut besday kite besarยฒan kat alam maya nnt weh? hahahaha.. ๐Ÿ˜›

    [Reply]

    topo Reply:

    hoho serius aku teringin nak buat.. tapi takde idea.. perlu ke hire event planner? hohoho

    [Reply]



  2. chokilala says:

    projek amende plak ni? keriyes aku. topo nak menceburkan diri dalam sukan bola sepak ke? haha

    7 januari birthday kau? hahaha. pura2 xbaca :-\”

    [Reply]

    topo Reply:

    sila la bagi hadiah besar-besar ye.. hahaha

    [Reply]



  3. naz says:

    fuyoh, projek baru. pasti hebat :d malaysia menang o yeah. entri ko ni nak tangkap google serp mlm ni jugak ke ape @-)

    [Reply]

    topo Reply:

    hohoh kalo aku nak tangkap SERP aku buat semalam…

    [Reply]



  4. muhammad fakhruddin says:

    Salam Maal Hijrah topo…

    ada lg 1 komen dia,utk pengkritik bola sepak Malaysia,tutup mulut…:ipin01:

    [Reply]



  5. blogresipi says:

    Tahniah untuk Team Malaysia sebab menang Sukan Sea. Wow projek baru ya Topo. Apakah projek tu? Adakah projek Innity? ๐Ÿ™‚

    [Reply]

    topo Reply:

    mane ade projek Innity.. dia dah reject aku 2 kali dah.. hohoho

    [Reply]



  6. ishak hasimi says:

    :fizi01:topo,selamat menyambut maal hijrah topo saya bangga dengan skuad negara..dasyatlah diorang….p/s: topo apakata tahun depan kuta semua blogger kat malaysia tubuhkan blogger fc,ada gal aktiviti berfaedah untuk semua blogger kat malaysia..huhu

    [Reply]



  7. samanosuke_04 says:

    hehe, goodluck untuk projek terbaru ko, hepi besday seblom aku terlupa.. haha, salam maal hijrah!

    [Reply]



  8. titan says:

    hehe. melayu boleh. malaysia boleh! hoho..:ipin01:

    [Reply]

    topo Reply:

    cisdel.. satu blog lagi.. adeh berapa juta blog ko ada ni weh… hohoho

    [Reply]



  9. Kimizo says:

    ye yang penting malaysia menang..
    ๐Ÿ™‚

    [Reply]



Leave a Reply