Jusco baru meletup..

Life December 14th, 2009

ini berita yang baru heboh di alam maya sebentar tadi.. Jusco yang bakal dibuka pada 17 Disember 2009 akan datang di Melaka dikatakan mengalami kebocoran gas yang menyebabkan letupan.. Berita Harian kata 1 terkorban, 7 cedera.. Utusan kata 1 terkorban 13 cedera.. tunggu je la berita malam ni macam mana.. aku doakan tak ramai yang cedera dalam insiden ini..teruskan membaca untuk print screen dari laman berita

jaya jusco melatup

jaya jusco melatup

jaya jusco meletup

jaya jusco meletup

nanati akan aku update jika ada berita terkini.. aku doakan tak bertambah lagi bilangan maut. sebab Jusco ini sangat dekat dengan kawasan rumah aku

*update: Seorang terkorban dan 19 tercedera termasuk 3 cedera parah.. mangsa yang terkorban dikenali sebagai Tau See Peng, 25, daripada Batu Pahat, Johor. sumber dari bernama

sumber dari berita harian & utusan

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

16 Responses to “Jusco baru meletup..”

  1. beliamuda says:

    nasib baik tak bukak lagi.. kalau ramai orang, lagi parah tu…

    [Reply]



  2. ara comot says:

    fuyoo baru plan nak pi sana.. :(:kakros02:

    [Reply]



  3. a1zudd1n says:

    akhir zaman ni..
    kat mane2 boleh mati..
    mmg x diduga..
    shoping complex pun..
    mcm kat kb mall aritu

    ajal maut di tgn tuhan..

    [Reply]



  4. Anarm says:

    pasni shoping complex mane plak?:ipin01:

    [Reply]

    topo Reply:

    harap-harap la takde lagi…

    [Reply]



  5. samanosuke_04 says:

    ish, lately byk jer kemalangan berlaku kat shopping complex.. aritue kat kb mall, nie kat jusco lak..

    [Reply]



  6. Luth Textile says:

    lepas ni aku rasa jusco perda hapa..
    dah mendap semacam tuu…

    [Reply]



  7. hasbulaqill says:

    mmg d bahaya skang
    ramai ler x brani nk dating ngn awek

    [Reply]



  8. Piston Pecah says:

    naseb baek belum bukak…kalo dah bukak baru meletops…hish,jgn la jd cm tuh.

    [Reply]



  9. Venomancer says:

    Ish ish… malang tak berbau. Ada yang maut pulak tu, kesiannya.

    [Reply]



  10. farahaznil says:

    ish…rugi aku tak baca paper..huhuhuhu..xtahu pun..dpt tahu kat tenet aje :kakros:

    [Reply]



  11. arnamee says:

    Salam topo, awak, insyaallah pasni yg baik2 jer kat malaysia ni,yg penting kena sedo ni tnda akhir zaman, takut..huhu

    [Reply]



  12. dyg says:

    kalau masyarakat cina mesti dah pike JJ baru tu suwey..huhu tak buka da ade yg mati..sebelum meletup ni sy pun ade gak terpikir nk beli barang ape yg murah2 kt situ bila buka, dah cam ni, tunggula 2-3bulan dulu.. dah xde ape nk meletup br nk g..hehehe

    [Reply]



  13. chokilala says:

    selalu org cakap malang x berbau, kali ni malang berbau beb. bau gas. hehe. tapi apa nak buat, dah terlambat. huhu. aku dah siap2 setting dah dengan kawan aku nak gi 17hb, tapi dah meletup duk dendiam je la dekat rumah. hoho

    [Reply]

    topo Reply:

    hahha ko jangan tak tau.. staf UTeM ramai dah pakat2 nak konvoi reramai amek cuti nak pi JJ baru tu.. hohooh

    [Reply]



  14. Hayati says:

    :ehsan02: haaa betul la berita ni.. aku nak pegi da sebelum jj ni meletop ramai orang kat luar jj masa tu.. igtkan lom bukak aku g la tesco. agak lepas aku bla tesco tu dia meletop kot.

    [Reply]



Leave a Reply