jom tengok merlin season 2

Reviews December 11th, 2009

post ini ringkas je.. sempena merlin season 2 yang bakal ditayangkan kat tv3 bermula Ahad ini pukul 9.00 malam.. hohoho aku memang menggemari lagenda King Artur, excalibur dan Merlin ni.. tak tau apa itu Merlin? hoho kesian.. sila la tengok video Merlin ini.. trailer untuk season 2.. semoga menarik minat korang.. hehe lepas tu dowload la season 1 😀

p/s: aku sedang menonton premiere season 2 kat tv3 sekarang ini.. hohoo

13 Responses to “jom tengok merlin season 2”

  1. MrRollies says:

    aku x pernah tengok Merlin ni..
    Tapi kawan2 aku ramai layan cite ni huhu.

    [Reply]



  2. chokilala says:

    mak aku boleh kawan dengan ko. suka sangat tengok merlin ni. huhu. aku xminat sebab hero dia xhensem. rambut mcm abu bakar ellah je aku tengok? huhuhu [-x

    [Reply]

    MrRollies Reply:

    LOL..
    Abu Bakar Ellah..LOLS

    [Reply]

    topo Reply:

    hahah best dowh merlin..

    [Reply]



  3. beliamuda says:

    dan aku tengah baca blog topo… tgk gak kejap tadi.. kebetulan adik2 tgh layan.. ngeh3

    [Reply]



  4. IcedNyior says:

    eh, Merlin ada kat TV ek? Dah tgk Season 1 & 2 sampai ep 10 dah 🙂 menarik gak la 🙂

    [Reply]

    rauf Reply:

    ko dapat mane season two?

    [Reply]

    IcedNyior Reply:

    err.. download

    [Reply]

    rauf Reply:

    tau la download, aku got fultimer internet, leh tak bgtau aku mana nak cari merlin season2 nih. guna torrent ke ??

    [Reply]



  5. Roslan Nazri says:

    hahaha aku tak tau apsal korang minat merlin..tah aku tgk cam ngarut plus kelakor kuno..sori la..bkn type tv series aku..huhu..semoge berjaya ngan merlin anda tuh..kui3

    [Reply]



  6. fatini says:

    waaaa!!!!
    bradley james(prince athur),do u know how much i like u more than a word????
    i love u very muchh..
    i know its insane but i keep talking bout u 2 all my fwen till they all got bored,then,i’ll keep talking the same things till they all says u handsome!!!!
    BTW,are u still single???
    i hope ur fiance,wife,swethert, didnt get berserk!!!
    i just like u ok!!!

    [Reply]



  7. fatini says:

    waaaa!!!!
    prince ATHUR!!!!
    i love u
    i love u
    i love u
    i love u
    i love u
    see?see?See?i love u tiilll i got insane then i will keep dreaming bout u then i will go to school then i will dreaming bout u again till my death…
    did u belive me?????
    hahahhahahahaha…
    just joking..ANYWAY,u’ve a nice,sweet,charming mouth..
    wrrrrrrrr,,,,
    hahahahah,cute one!!!!

    [Reply]



  8. fatini says:

    u are my prince till whenever and ever!!!!
    hahaha…
    says:to my fwen,hani,diana,khai,roti,ling,nad,nisa,

    [Reply]



Leave a Reply