selamat hari raya korban…

Life November 26th, 2009

sempena menyambut hari raya aidiladha yang bertarikh 27/11/2009 ┬átopo ingin mengucapkan selamat hari raya aidil adha kepada semua yang mengenali diri ini.. diharapkan semua pengorbanan yang dilakukan selama ini berbaloi dan membuahkan hasil.. hehehe serius aku tak tau nak buat ucapan raya korban.. kalau raya aidilfitri senang sikit kot… aku sebenarnya nak kongsikan gambar lembu korban je.. hehehe teruskan membaca.. jangan pitam pulak.. :D

lembu korban..

lembu korban..

hohoho lepas ni aku nak sembelih lembu aku yang da dekat farmville plak.. :D

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

13 Responses to “selamat hari raya korban…”

  1. paeh says:

    cisdel toi. igt ngoti betoi…. isk

    [Reply]



  2. chokilala says:

    kalau ni facebook, dah lama aku tag topo dekat *toooooottt* ;));));))

    [Reply]

    topo Reply:

    cis.. hahaha sebab tu aku jarang letak gambar kat facebook…

    [Reply]



  3. Anarm says:

    chess.. aku tertipu.. ade gak yg nk kene korban nnt ni..

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha 3:-o boleh pe buat korban..

    [Reply]

    Anarm Reply:

    chait~

    [Reply]



  4. Jaws says:

    haha..aku tak faham..
    tp selamat hari raya aidiladha juga..

    [Reply]



  5. elyaszbha says:

    selamat hari raya aidiladha bam topo

    [Reply]



  6. beliamuda says:

    selamat hari raya qurban~

    [Reply]



  7. megat says:

    salam ramadhan topo.

    ah elok lah tu, nanti aku bagi lembu bebanyak kat farmville tu. aku bagi biri-biri pun boleh korban juga. gajah nak? (kah3)

    [Reply]



  8. Sam Fisher says:

    Selamat hari raya AidilAdha untuk Topo sekeluarga. Kenapa ye raya haji di sebelah Malaysia Barat tak semeriah Malaysia Timur macam Kelantan ngan Terengganu.

    [Reply]



  9. syinrayafa says:

    adessss….slmt hari raya aidiladha gak….sama2 hayati sirah nabi ibrahim dan nabi Ismail…

    [Reply]



  10. titan says:

    selamat hari raya. jemputlah datang beraya kat banting. haha..tapi takde duit raya la..:mail01:

    [Reply]



Leave a Reply