70-497 MA0-100 HP2-B84 TB0-106 HP2-K01 HP2-H09 HP2-Z04 C2180-377 1Z0-272 000-M80 A2030-283 00M-648 MB2-634 000-R15 646-205 000-782 MSC-122 P2050-006 650-026 000-N34 642-845 HP2-Z20 M2180-660 70-622 646-003 070-315 C2010-578 HP2-B46 000-654 ST0-072 250-314 C2180-607 EC1-350 COG-645 000-028 HP2-K16 LOT-848 070-561 000-209 070-226 920-136 922-109 98-366 070-639 920-139 000-733 JN0-531 646-227 ASC-091 HP2-E27 000-218 E20-495 HIO-201 P_HCMTM_64 000-228 BH0-004 HP0-P21 A01-250 GB0-190-English P2090-095 070-668J HP0-S23 070-632 JN0-350 310-027 LOT-927 156-715.70 ST0-058 COG-480 C2090-619 1Z0-212 70-665J 646-229 1Z0-226 646-230 N10-005 70-685 UM0-401 C2140-137 P2080-034 132-S-911 HP3-C29 070-521 HP0-M15 HP2-T24 70-542-Csharp HIT-001 NS0-504 000-702 1Z0-519 050-632 A2090-550 000-M221 HP2-H20 1D0-435 1Z0-040 642-352 A2180-189 000-706 70-561-Csharp gambar lembu korban.. | topotato.com

selamat hari raya korban…

Life November 26th, 2009

sempena menyambut hari raya aidiladha yang bertarikh 27/11/2009 ┬átopo ingin mengucapkan selamat hari raya aidil adha kepada semua yang mengenali diri ini.. diharapkan semua pengorbanan yang dilakukan selama ini berbaloi dan membuahkan hasil.. hehehe serius aku tak tau nak buat ucapan raya korban.. kalau raya aidilfitri senang sikit kot… aku sebenarnya nak kongsikan gambar lembu korban je.. hehehe teruskan membaca.. jangan pitam pulak.. :D

lembu korban..

lembu korban..

hohoho lepas ni aku nak sembelih lembu aku yang da dekat farmville plak.. :D

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

13 Responses to “selamat hari raya korban…”

  1. paeh says:

    cisdel toi. igt ngoti betoi…. isk

    [Reply]



  2. chokilala says:

    kalau ni facebook, dah lama aku tag topo dekat *toooooottt* ;));));))

    [Reply]

    topo Reply:

    cis.. hahaha sebab tu aku jarang letak gambar kat facebook…

    [Reply]



  3. Anarm says:

    chess.. aku tertipu.. ade gak yg nk kene korban nnt ni..

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha 3:-o boleh pe buat korban..

    [Reply]

    Anarm Reply:

    chait~

    [Reply]



  4. Jaws says:

    haha..aku tak faham..
    tp selamat hari raya aidiladha juga..

    [Reply]



  5. elyaszbha says:

    selamat hari raya aidiladha bam topo

    [Reply]



  6. beliamuda says:

    selamat hari raya qurban~

    [Reply]



  7. megat says:

    salam ramadhan topo.

    ah elok lah tu, nanti aku bagi lembu bebanyak kat farmville tu. aku bagi biri-biri pun boleh korban juga. gajah nak? (kah3)

    [Reply]



  8. Sam Fisher says:

    Selamat hari raya AidilAdha untuk Topo sekeluarga. Kenapa ye raya haji di sebelah Malaysia Barat tak semeriah Malaysia Timur macam Kelantan ngan Terengganu.

    [Reply]



  9. syinrayafa says:

    adessss….slmt hari raya aidiladha gak….sama2 hayati sirah nabi ibrahim dan nabi Ismail…

    [Reply]



  10. titan says:

    selamat hari raya. jemputlah datang beraya kat banting. haha..tapi takde duit raya la..:mail01:

    [Reply]



Leave a Reply