miliki nombor telefon yang kacak dan meruntum jiwa…

Reviews November 15th, 2009

ok sebelum bercerita panjang.. sila ikuti perbualan dibawah terlebih dahulu.. hohoho

jejaka: boleh saya mintak no telefon awak?

awek cute: oo boleh je takde masalah.. no saya xxx-7007007

jejaka: waa bestnya no awak, senang nak ingat..

awek cute: hehehe biasa je.. no awak pulak?

jejaka: xxx-85421364

awek cute: eeer.. sori boleh ulang balik tak?

jejaka: xxx-85421360

awek cute: eeerr… 854….

jejaka: xxx-85421364

awek cute… :(|)

jejaka: tak pe la.. nanti saya misscall je la..

hohoh nasib baik jejaka tu bijak sikit nak misscall.. cuba kalau awek tu salin salah nombor kemudian awek tu cair plak dengan jejaka yang salah nombor tu.. hahah tak ke menyesal tak sudah si jejaka yang nombor dia susah nak ingat tadi…

mendapatkan no telefon yang best memang menjadi idaman setiap pengguna telefon.. ohoho ye la.. bukan sahaja untuk kepuasan diri sendiri malahan boleh dijadikan modal untuk berbangga-bangga dengan rakan-rakan lain.. hoho ye la.. henset harga ribu-ribu tapi nombor main tangkap muat je.. hohho pasti korang terliur dan teringin nak memiliki nombor-nombor seperti di bawah ini:

  • 014 7744474
  • 01 7 6343434
  • 014 6656556
  • 013 6666 684

dan banyak lagi nombor cantik yang meruntum jiwa.. hohoh kalau pakai ni memang terasa macam artis atau vip punya la.. dan untuk pasangan kekasih atau suami isteri terutamanya pasangan yang baru kahwin seperti azmanishak.. hohoho nombor-nombor couple seperti di bawah ini pasti membuatkan diri mereka terasa lebih romantik lagi.. :X hahah

  • 010 2599 484
    010 2599 485
  • 017 3636 545
    017 3636 454

nombor-nombor yang kacak juga sangat sesuai dijadikan branding bagi mereka yang mempunyai perniagaan sendiri.. contoh yang paling bagus adalah PizaHut.. nombor untuk penghataran segera sangat catchy dan mudah diingati terutamanya ketika lapar.. hohoh siap boleh buat jingle lagi.. 1 300 88 2525.. tapi kalau nombor anda sangat berterabur.. nak buat jingle pon segan.. takut nanti ada orang nak order makanan tersalah tekan telefon rumah mayat pulak.. 😛

macam mana? dah cukup terbakar dah untuk memiliki no telefon yang kacak dan meruntum jiwa? hohoho sila lawati link di bawah ini dan mula lah memilih nombor-nombor kacak idaman hati.. cepat sebelum orang lain yang kebas.. hehehe

miliki nombor telefon yang kacak seperti vvvvvip

miliki nombor telefon yang kacak seperti vvvvvip

50 Responses to “miliki nombor telefon yang kacak dan meruntum jiwa…”

  1. yash says:

    hak3 aku nie jenis lagi suke num terabor sane cnie.. kah3 :))

    [Reply]

    effa Reply:

    saya pun ada no VVIP…nak ke???

    [Reply]



  2. azizwan(dot)com says:

    huhu.. advetorial rupanya.. tp memang super cool sape yg guna no cantik termasuklah aku. hahaha.. nk promo sket.. no tel aku 019***5252 dan 016***8080 cantik kan? hahaha.. lari

    [Reply]



  3. Eriyza says:

    Nombo sedia ada dah hensem maa.
    Hehehe!!!

    [Reply]



  4. Rjuna says:

    wah bisnes ko yek topo? :upin02:

    nombor aku kacak tak nih 012-575 ***3

    9 tahun dah pakai, champion punya tarak jual woo

    [Reply]

    topo Reply:

    berani plak ko letak no fon kat sini.. aku sensored ye.. nanti kalau ada bapok carik ko aku tak nak tanggung… hohoho

    [Reply]



  5. elyaszbha says:

    haha..
    no ak lagi smart haha..
    xxx-55855**
    sila jeles.. :ehsan01:

    [Reply]



  6. darkk says:

    Ahaha. Aku ingatkan ko nak tunjuk no telepon vvip ko. tapi Rupanya, nak promote bisness.

    [Reply]

    topo Reply:

    hahah aku dah puas dah promote no aku kat bdak2 UTeM

    [Reply]



  7. fatehah says:

    aku ternanti2 entri baju kapel yg smart tu.hohoh

    [Reply]

    topo Reply:

    hahahaha malam sikit ke esok pagi ke.. 😀

    [Reply]



  8. Dr House says:

    Yang ada 7 dengan 4 tu orang Cina tak ambik kot rasanya kalo tak silap. No suwei. 7 tu maksud pergi, 4 tu maksud mati.

    [Reply]

    topo Reply:

    kalau 8888888 sure diorg berut-rebut nak amek kan.. hohoho

    [Reply]

    Kill-Vearn Reply:

    123567890 cina amek.. 4 aje tak pakai.. tapi depa paling suka 8..

    [Reply]

    mananwifj Reply:

    hahaha.sapa nak saya belanja pi 8

    [Reply]



  9. blowie says:

    hahaha,malah siott no cantik2 nihh. pegi meksis centre trus,harga sama je no cantik2 😀

    [Reply]



  10. hanc~ says:

    HAHAHA~~ no nie 014 7744474 lebih kurang je ngan no abg hanc~~ esh esh esh~~ Tak berapa pandai nak memilih no nie~~

    [Reply]



  11. Anarm says:

    aku dah lama pkai nombor couple.. aku dgn awek aku pkai 2 nombor.. nombor maxis kitorang beza 1 nombor je..

    01*-*****84
    01*-*****94

    yg satu lg plak beza kedudukan (celcom)..

    01*-*****28
    01*-*****82

    [Reply]



  12. luth textile says:

    no fon aku ni pon dah kira lawa:
    01*-***8911 > ada tahun bday ngn bulan kelahiran

    [Reply]

    topo Reply:

    ko lahir tahun 89 ke? pergh muda giler.. hohoho

    [Reply]

    a1zudd1n Reply:

    ak pn lahir bln 11..taun89
    muda x ak??haha

    no ak bese je la..
    01*-***1276
    bole tjunam x??hehe:fizi01:

    [Reply]

    fisha Reply:

    salam… nak kwn ley ???

    [Reply]



  13. Kujie says:

    Kak Jie guna 4224, abg 4114, dulu ada 4334 tapi anak2 tak nak postpaid…tak moh celcom

    ayu tak?

    [Reply]

    elyaszbha Reply:

    ayu nya

    [Reply]

    nama aziz says; Reply:

    iiiiiiiiiiiii leh kenal dengan awak

    [Reply]



  14. chokilala says:

    hohoho. promote rupanya. number aku pun dah lawa dah skrg. hehe. number lawa kalau dalam credit tarak pun xguna gak. kuikui

    [Reply]



  15. syinrayafa says:

    la…aku ingat ko yg jual…..adesss….

    [Reply]



  16. Zala Wajik says:

    :upin02: ouhh hensemnya XD

    hahaha….

    no aku takde pula nak maching2 ni..
    tapi senang nak tekan atas telefon tu..
    hahahah XD

    [Reply]



  17. samanosuke_04 says:

    aku x kesah sangat senanye.. sebab last2 nak call, carik kat contact list gak kan?

    [Reply]



  18. Kill-Vearn says:

    aku nya lak leh gak la digolongkan dlm VIP.. berikut senarai no yg pernah aku guna.. semuanya MAXIS..

    012 595 81 81 – rm50 (sold)
    01x 44x 84 84 – rm50 (sold)
    017 480 7776 – rm8.80 (hilang)
    017 431 4567 – rm10 (bagi kwn)
    01 22 xx 77 99 – rm110 (tengah guna)

    berikut no fon yg pernah aku jual..

    01 33 22 11 99 – rm150 (sold)
    01 33 22 66 55 – rm50 (sold)

    amacam? ok? hehe..

    [Reply]



  19. titan says:

    akku tak kesah. janji leh pakai number tu..

    [Reply]



  20. andree says:

    :ehsan01:
    aku pernah jual no xxx-x888398 rm 250.00 kat lowyat.tapi aku beli simpack tu rm9.50 saja.hehehhehe

    [Reply]



  21. ameer says:

    0177930104… no mamat ncem…

    [Reply]



  22. mus says:

    sesetengah orang memang ske no vvip ni..ade klass g2..

    [Reply]



  23. afiq95 says:

    halooo…

    [Reply]



  24. azhar says:

    ni dia 2 nombor aku,,
    sempoi tak?

    0174030013
    0174740300
    peace^^

    [Reply]



  25. khairul azan says:

    i think that is good

    [Reply]



  26. safiah nyah says:

    numb i x lawa..tp i lawa..
    huhuhu
    sape2 nk kawan sms kiter.
    0142978578

    [Reply]

    muhammad syahir Reply:

    salam sy nak beli no ni boleh x jual,ni no sy sekarang 0148097716,sy nk sgt no sy comel sgt2

    [Reply]



  27. arief says:

    no. fon yg bertahan lama dgn aku… 017-3180777. beli masa time-cel belum kena amik ngan maxis… skang dah swap ke celcom… hehehe

    [Reply]



  28. REZWAN says:

    no aku pun catik jugak….o12 79 426 79

    [Reply]



  29. klate says:

    assalamualaikum…..sapo2 nak nombor ni bg tahu ambo cepat sblum tk jadi nok jual….
    010-4151544
    010-4151545
    010-4151554
    untuk area pahang,terengganu dan kelantan shj

    ambo nk jual semua skali dgn hargo rm100 jah…

    sapo cepat dio dapat…kalu bminat coll 017-9842939 segera

    [Reply]



  30. din says:

    hai

    [Reply]



  31. KID. says:

    semekom…sesapew yg nk knl.o kwn..add sye di myspace/facebook/ym:azmier_stnais@yahoo.com.my

    [Reply]



  32. Ali ridha says:

    nombor kacak lagi comel.huhuhuhuh………

    [Reply]



  33. mus takim says:

    hahahhaha

    [Reply]



  34. ema says:

    dulu aku pnh pakai no ni.. korag nk?

    1. 0122540907
    2. 0122773137
    3. 0124226120
    4. 0192446809
    5. 0127679743
    6. 0127259795

    [Reply]



  35. Isya Ebby says:

    0102782688 ni nmbr tel sya..
    prlukn teman… boringnyeeerr

    [Reply]



  36. nama aziz says; says:

    cari kenalan kalay ada yg sudi.
    no telefon saya 0148385943

    [Reply]



  37. nama aziz says; says:

    kalau ada gadis yg sudi kawan dgn aziz sila cal no tu atau balas sms ni,

    [Reply]



Leave a Reply