ternganga mulut aku tengok video ni… comel giler weh…

video October 12th, 2009

ok serius aku ternganga tengok video ni.. comel giler diorang ni.. cair giler aku.. siapa yang kata tak comel atau tak cair atau takde respon apa-apa korang memang tak normal gay pon aku rasa boleh cair tengok ni.. =P~
credit to cik chokilala sebab memperkenalkan girl’s generation kepada aku… hohoho bye zee avi… bye heliza.. helo girl’s generation.. 😀

19 Responses to “ternganga mulut aku tengok video ni… comel giler weh…”

  1. zelo55 says:

    xkan baru kenai SNSD ni kot topo…
    ak bukan peminat jepun or korea pon tahu maa…
    hehehe..
    tp agk layan gak a video ni…
    klau leh amik sorang wat awek jalan2 kat shoping complex pon ok gak ni…
    muahahahaha!!

    [Reply]



  2. Jaws says:

    budak2 umah aku ari2 buka video GG ni..
    huhu..
    sakit jiwa aku..
    tak suka~

    [Reply]

    epenlavia Reply:

    kata gay itu indah..memg la sakit jiwa..haha

    [Reply]



  3. epenlavia says:

    hambar gile lu topo..dah bezaman kot GG..melake intenet lembap kot..hahaha

    [Reply]



  4. beliamuda says:

    topo baru mengenali mereka? hehe.. aku dah geli gelemang tgk sume kawan2 aku asyik duk layan je video ngan lagu ni…

    [Reply]



  5. xun says:

    haha. lambat la ko. ni mesti kes busy ni. 😛 aku dh siap hafal dh step dia. 😛 tp skang dh lupa. haha.

    [Reply]

    epenlavia Reply:

    haha xtahan~ xtahan~

    [Reply]



  6. samanosuke_04 says:

    call me gay, tapi serius aku memang tak suka kumpulan nie. 13 orang satu kumpulan? Pehal? Diorang feymes sebab cute laa, bukan nyanyik best pun. Aku tension gila bila roomate aku dgr lagu nie.. hish..

    [Reply]



  7. novatech says:

    kurang menghairahkan

    [Reply]



  8. eda says:

    :kakros02: hahah
    ingt ope la tadik kn….ala..adek aku n aku pun salu bukk n tgk video dorank ni..hehe.cantik ker>..heheh:fizi01: GG..hahha

    [Reply]



  9. megat says:

    seronok juga melayan ha3, comel comel semua.

    ni yg nak tambah cawangan je rasa kah3

    [Reply]



  10. arnamee says:

    :kakros:
    “akak comey ke lo nari gitu”

    kata kak ros;p

    [Reply]



  11. Anarm says:

    lagu x best! x suke..

    [Reply]

    topo Reply:

    siapa suruh ko dengar lagu dia? hoho tengok video je cukup la.. hohoho

    [Reply]



  12. blowie says:

    haha,aku rasa choki gak kot yang hasut aku dgr lagu ni ^_^

    [Reply]



  13. a1zudd1n says:

    bes ke..nk usha la jap..hehe:upin02:

    [Reply]



  14. Rjuna says:

    Memang cun pon bebudak ni, lagu gedik, menggunakan kesempatan paras rupa

    tapi ada orang dah lama buat pembongkaran, kecantikan n ke-cute-an SNSD adalah plastik belaka

    tak percaya meh baca blog ni http://bit.ly/217DC7

    [Reply]



  15. syin says:

    lawa gak…tapi serius aku kata, xheran mana aku…muka mak aku dh mcm heroin korea da…

    [Reply]



  16. arrizz says:

    aku pon mint grup ne..mmg lyan..:fizi01:

    [Reply]



Leave a Reply