bye facebook…

October 15th, 2009 26 Comments   Posted in Life

mulai semalam aku bukan lagi pengguna facebook…
kenapa aku delete facebook?
ntah aku pon tak tahu..
terasa macam membuang masa je facebook ni..
macam mana dengan cita-cita aku nak mencari gadis facebook?
hohoh terpaksa aku batalkan… Read the rest of this entry »

ternganga mulut aku tengok video ni… comel giler weh…

October 12th, 2009 19 Comments   Posted in video

ok serius aku ternganga tengok video ni.. comel giler diorang ni.. cair giler aku.. siapa yang kata tak comel atau tak cair atau takde respon apa-apa korang memang tak normal gay pon aku rasa boleh cair tengok ni.. =P~ Read the rest of this entry »

gambar yang seksi di Pesta Konvo UTeM..

October 9th, 2009 17 Comments   Posted in Life

hohoh seperti yang aku jangka.. post gambar gadis-gadis cun tempoh hari mendapat sambutan yang hangat… jadi untuk menghangatkan lagi suasana, di sini aku akan persembahkan lebih banyak gambar-gambar yang seksi  di Pesta Konvo tempoh hari.. hohoho kali ini lebih banyak gambar daripada sebelum ini 😡 Read the rest of this entry »

gambar gadis-gadis cun di Pesta Konvo UTeM…

October 7th, 2009 32 Comments   Posted in Life

seperti yang sedia maklum.. pada 2-4 Oktober yang lepas aku sibuk dengan Pesta Konvo UTeM.. hohoho jadi untuk post kali ini aku akan sajukan dengan gambar gamdis-gadis cun di Pesta Konvo UTeM.. hohoho memang ramai weh awek-awek cun dan comel-comel belaka.. terutamanya masa pertandingan cake war.. dah la cun.. pandai hias kek plak tu.. hahah Read the rest of this entry »

kenapa topo menulis blog?

October 5th, 2009 22 Comments   Posted in Blogging

kenapa topo menulis blog?

  • sebab nak dapat duit…
  • sebab nak jadi popular…
  • sebab bosan dengan alam maya yang semakin membosankan ini
  • sebab terasa macam membazir je online 24jam tapi tak dapat apa-apa…
  • sebab dah lama aku teringin nak ada domain + laman web sendiri…

hohoh itu sahajalah kot setakat ini… mungkin topo akan berhenti menulis blog bila dah popular + dapat banyak duit + tak rasa bosan + tak membazir lagi di alam maya ini.. hohoho

korang plak kenapa korang menulis blog?

sebab nak dapat duit…