gambar yang seksi di Pesta Konvo UTeM..

Life October 9th, 2009

hohoh seperti yang aku jangka.. post gambar gadis-gadis cun tempoh hari mendapat sambutan yang hangat… jadi untuk menghangatkan lagi suasana, di sini aku akan persembahkan lebih banyak gambar-gambar yang seksi  di Pesta Konvo tempoh hari.. hohoho kali ini lebih banyak gambar daripada sebelum ini 😡

kereta yang kacak...

menggoda gila..

kereta yang seksi..

pergh seksi..

mata yang seksi...

mata yang seksi...

si kebaya hijau sendat yang menawan..

si kebaya hijau sendat yang menawan..

skodeng dari bawah..

skodeng dari bawah..

pergh siap bukak-bukak.. cameraman kat depamn tu pon gatal.. aku snap dari jauh je..

pergh siap bukak-bukak.. cameraman kat depan tu pon gatal.. aku snap dari jauh je..

macam mana? seksi tak? hohoh terliur tak? kan aku dah kata memang seksi mereka-mereka ini.. pergh.. hahaha nantikan post akan datang untuk gambar yang lebih menggoda beb.. 😀

17 Responses to “gambar yang seksi di Pesta Konvo UTeM..”

  1. whose says:

    :ehsan01: tergoda siut tgk gambar nie…pandai giler si kameraman ni mengambil gambar..pelbagai sudut diambil…memg ada kelas gitu…

    [Reply]



  2. Munirah Abd says:

    yg pink tu sgt meruntun jiwaaaaaaaaaaa

    [Reply]



  3. beliamuda says:

    walaweh.. ada kete lagi kat pesta konvo tu.. best2~

    [Reply]



  4. spatt says:

    semua aku dah penah tengok sblm ni kat autoshow..hoho

    [Reply]



  5. x-po says:

    aku suka tgk kancil tu..sempoi abis:upin02:

    [Reply]



  6. blowie says:

    tertonggek tonggek mamat tu usha enjin tuh,hahaha

    [Reply]



  7. zura says:

    hahahha

    ak rase ak knal si baju kotak2 ungu tuh

    [Reply]

    topo Reply:

    memang ko kenal pon…

    [Reply]



  8. samanosuke_04 says:

    igtkan pompuan seksi.. tapi takpelaa, kete nie pon seksi gak, especially yang ader gambar awek dalam fast furious tue.. hohohoho

    [Reply]



  9. loq says:

    tak stim ah..
    wakakaka

    [Reply]

    topo Reply:

    ko budak-budak weh… tau ke nak stim?

    [Reply]



  10. Ryehanna says:

    Tertipu! Tertipu!

    CISSS!

    [Reply]

    topo Reply:

    mana ada tipu weh.. hhahaha seksi pe gambar-gambar tu semua

    [Reply]



  11. naz says:

    hoh! :ipin01: cam slalu nmpak kancil L5 hulk. turun dr kl ke?

    [Reply]



  12. syin says:

    perghhh….!!!memang smart gile kete…tapi aku lbh suka kereta yg kat belakang merah dgn kuning tu…haha…tu baru power…bmw..

    [Reply]



  13. a1zudd1n says:

    yg kaler pink 2..
    klo kat utm da kene tapis da..wakaka:ehsan01:

    [Reply]



  14. adol says:

    memg tergoda… huhuhu

    [Reply]



Leave a Reply