ada 8 kempen nuffnang sedang berjalan di topotato.com.. sila jeles.. :D

Blogging October 30th, 2009

semenjak 2 menjak ni ramai pulak yang promote kata earning naik la.. dah cashout nuffnang la… tu semua aku tak kisah.. hohoh biasa la tu aku pon seronok bila dapat casout nuffnang.. tapi yang aku kurang gemarnya.. siap cakap macam ni..

I dah cashout nuffnang semalam… tapi I xnak cakap la berapa.. nanti ada orang kata I nak berlagak plak..

la.. dah terang-terang memang ko nak berlagak.. siap nak cover konon sopan dan ayu habis la ko.. hohoho kalau ko tak nak berlagak takpe.. biar aku berlagak.. heheheh rakan-rakan sila jeles… ada 8 kempen nuffnang tengah berlari-lari kat dalam blog ni.. 😀 tak percaya? hohoho aku tak suruh pon korang percaya.. baca je la post ni sampai habis..

8 buffered earning..

8 buffered earning..

korang dah boleh mula jeles sekarang.. 😀 tapi jangan la jeles kosong je.. tak guna jugak beb.. hohoho aku dulu dah 10 bulan baru dapat 1st nuffnang cek… 2 bulan baru dapat rm0.25 yang pertama.. hohoho aku rasa cukup la setakat ini sahaja.. hoho post macam ni tak boleh tulis panjang-panjang.. 😛

tapi kalau korang rasa nak jeles lebih lanjut lagi.. sila la pujuk kak jie untuk tunjuk dia punya nuffnang.. kalau kak jie tak nak.. chokilala pon boleh hohoho memang confirm berapi la korang.. 😀 siapa kata buat blog tak boleh dapat duit?

p/s: hohoho kempen nuffnang banyak.. tapi personal ads plak dah macam semakin kurang.. hohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

36 Responses to “ada 8 kempen nuffnang sedang berjalan di topotato.com.. sila jeles.. :D”

  1. Jaws says:

    giler gempak..
    8sekaligus..:fizi01:

    [Reply]



  2. Kujie says:

    mana boleh tunjuk………nnt org kata berlagak walaupun dlm hati dia bergetik2 nak tau berapa…hehehehe

    topo dah kembali menganas…uiii..takutnya… :p

    tgok ctr & ctr bonus tu pun kak jie leh tau lah gempaQ gile tu

    topo, buka kaunter customer service kejap, nak tanya

    Metered Earnings dgn Buffered Earnings tu apa beza dia ye?

    [Reply]

    topo Reply:

    setahu saya metered dengan buffered tu sama je.. bezanya.. time kempen tengah jalan dia panggil buffered earning..

    bila dah habis + duit dah masuk dalam akaun dia panggil metered earning itu je.. hohoho

    [Reply]



  3. CypherHackz says:

    Wah…tahniah… Lepas ni, bersepah2 la duit kau nanti… :ehsan01:

    [Reply]



  4. megat says:

    wah byk yg dpt CTR bonus eh? dah perfect la lokasi iklan he3

    [Reply]



  5. Akuro San says:

    sungguh, sampai sekarang saya masih kurang faham mcm mana nak buat duit guna nuffnang nih… :-??
    topo, boleh beri tunjuk ajar tak?

    [Reply]

    syin Reply:

    memang power wooo si topo…hehe… saya pun sama dgn akuro san… xbrp tahu pun sal selok belok nuff ni…tapi main redah je…ok la, sikit2 naik earning (berlagak skit….)

    [Reply]



  6. zool says:

    Tahniah…
    Biasalah blog orang muda..
    Pandai tarik citarasa orang muda..

    [Reply]



  7. Khai says:

    aku guna nuffnang kat ohtidak.com only.. skang ada 7 kempen ngah running (cis ko 8 eh?!!) hahaha..

    Then 3 hari punya update dalam RM800 macam tu.. jumlah ada RM3k lebih menanti sampai.. (cek)

    See.. ini baru betul2 punya berlagak.. ko x cukup berlagak la bro.. x kasitahu bape dapat.. hehehe..

    [Reply]

    topo Reply:

    hahahaha for sure la aku punya tak sampai 800 tu. ohhoho buat menampung kehidupan + bayar bil tepon lepas la.. hohoho

    [Reply]



  8. Mohamad says:

    Hehe, mantops ar ko punyer Nuffnang, aku punyer dah buang, pasal dekat setahun aku letak taksampai 20 hengget pun kekeke. Aku letak ad s lain la lagi masyuk. Aku tnya diorang apsal camtu, diorang kata blog aku berkaitan hobi susah nak cari advertisers, cheh…

    [Reply]

    topo Reply:

    aku rasa sebab ko punya blog banyak international hits.. sebab tu r ssah dapat nuffnang.. hohoho

    [Reply]



  9. beliamuda says:

    cukup la aku sekadar separuh je daripada apa yang ko ada.. huhu..

    [Reply]



  10. x-po says:

    yg disneyland aku tu slow gle gerak earning..iklan murah kot..haha..yg lain laju je gerak

    [Reply]



  11. chokilala says:

    hahaha. since bulan julai, dah 4x aku cashout. blog chokilala aku ada 5 je kempen running skrg. sebenarnya, aku xsuka banyak sekaligus dalam satu masa. nanti kempen jadi murah, sebab rotate je. aku lagi suka kempen yang 24 jam tertepek dekat blog. baru la masyuk. hehe

    khai nye earning mmg kompom xleh lawan la kalau setakat nak lawan dgn blog niche rojak mcm kita. hehehe

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha ko memang memahami la.. tapi ak ada iklan yg bukan 24jam tertepek tp earning masyuk.. hohoh

    [Reply]



  12. shandye says:

    wow.
    congrats.
    dhla tersenarai antara blog paling melecur.
    sepanjang setahun lebih aku join nuffnang ni baru sekali je aku cashout.
    saje je letak suka-suka.
    hairan sangat macam mana some blog (yours included) boleh generate income daripada iklan2 nuffnang ni. salute dowh….

    [Reply]

    topo Reply:

    blog paling melecur? apa tu?

    [Reply]

    shandye Reply:

    melecur = scorching hot (well… sorta)

    [Reply]

    topo Reply:

    yg part melecur tu aku faham… tapi sejak bila la plak blog aku masuk jadi antara blog yg melecur ni..

    [Reply]



  13. shandye says:

    sejak blog ko tersenarai kat sini: http://bit.ly/bu41J

    [Reply]



  14. Kill-Vearn says:

    ko lapan kempen
    khai tujuh kempen
    aku lak lima aje..

    sian aku isk3..

    [Reply]



  15. reezluv says:

    ahaks..jeles2…:ipin01:

    [Reply]



  16. blowie says:

    bro bro bro bro bro bravo bro!
    ahahhahaha, gelak besar gua baca post ni. Gua ade jugak baca statement tu,blagak tp cover ayu keding takleh bla wkakakaka.

    ade 4 buffered earning kat blog skarang ni,hehe
    1st cashout topotato.com bape hengget? ^_^

    [Reply]

    topo Reply:

    1st cashout Nov 2008 RM 54.29 hohoho pastu start april 2009 tiap2 bulan aku cashout.. 😀

    [Reply]

    blowie Reply:

    hohoho,rasanya better simpan sampai berkepuk banyak lg bagus ke cukup rm50 terus cashout?

    ade orang email aku,ckp yg aku jeles earning nuffnang ‘dia’. ade org bgtau ‘dia’. u know who i mean kan? hehe.
    celah bedah mane la plak aku jeles,wakakaka.

    [Reply]

    topo Reply:

    aku suka kalau dah hujung bulan terus cashout.. dapat 50 ke 100 ke kira rezeki la tu..

    hahaha mana la tau kan tetiba ko simpan sampai berkepuk2 satu hari nanti data nuffnang corrupt ke.. hoho duit ko dari 1000 jadi 10 tak ke meroyan ko nanti.. hahha

    ‘dia’ tu siapa weh? hahaha serius aku ‘tak kenal’ hahaha

    [Reply]



  17. a1zudd1n says:

    gile mantap ni..
    bole jadikan inspirasi…hehe:upin02:

    [Reply]



  18. titan says:

    tahniah. aku tengah tunggu cek ke 7 ni. lambat la plak…

    [Reply]



  19. yash says:

    oke siyes sgt kejelesan.. huk3 blog aku hape pown tarak.. sososob.. T__T

    [Reply]



  20. annyssz says:

    sye dh join nuffnang dkt sthn kot.. tp earning bru 25sen.. mls nk kesah sgt.. join nuffnang pun sbb nk tgk sape yg slalu jnguk2 ke blog.. anyway, nice blog =)

    [Reply]



  21. aidi-safuan says:

    okay jeles!
    :p

    [Reply]



  22. Alex johnson says:

    salam blogger saya ni baru jer dalam dunia blogging ni,saya masih tak faham-faham macam mana nak tingkatkan earning nuffnang yer,boleh jelaskan wahai pemilik blog,saya mohon maaf kalau ada yang silap.

    [Reply]



Trackbacks

  1. 3 kempen nuffnang secara serentak dan cara menaikkan earning dengan pantas | TengkuAizat ^_^
  2. team klik nuffnang? | topotato.com
  3. Aku dan kamu..

Leave a Reply