yang kacak,comel,cun,hensem semua ada di topotato…

Blogging September 8th, 2009

pagi tadi selepas sahor tetiba wujud satu permainan menarik di twitter.. hohoho mari bermain search gambar di google.. ok aku tak tahu macam mana permainan itu boleh bermula.. tapi tapi aku sedar bila @chokilala tweet tentang result gambar gravatar comel.. hohoho pada mulanya aku agak jeles sebab ada gambar @chokilala dan @marzukijalil je dalam hasil carian itu..

comel la sangat...

comel la sangat...

untuk mengubat kejelesan aku itu, aku cuba la search keyword lain plak.. mana la tau kot aku tergolong dalam golongan lain selain comel.. hohoho usaha pertama aku cuba search gravatar kacak.. tapi… ada 5 result yang memaparkan blog aku di hasil carian tu.. tapi.. takde satu pon wajah aku.. hohoh @marzukijalil ada dua.. lagi la jeles aku.. hoho aku meneruskan usaha lagi..

sangat kacak..

sangat kacak..

usaha seterusnya adalah menggunakan keyword gravatar hensem.. hohoh lagi mengecewakan.. ada 1 je result dari blog aku tapi malangnya bukan gambar aku.. kalau tak silap aku itu gambar si farafaizul… aku dah agak berputus asa sebab aku nak ke kelas..

tiba-tiba.. si abdus tweet satu search result.. hahaha result ini lagi celaka dan mengecewakan.. nak tau apa keyword tu? hoho sila tekan sini.. yang ni aku tak nak letak screenshot.. hahah giler kecewa aku weh.. sila fokus pada gambar yang link ke blog ini..

tapi dalam banyak-banyak tu.. yang inilah yang paling mengecewakan.. hohoho klik untuk lihat carian itu.. dan korang cuba la teka kenapa aku kata ini yang paling mengecewakan.. tengok la pada siapa aku kalah dalam keyword ni.. pergh

kesimpulannya gravatar korang sangat mesra google apabila kalian meletakkan komen di sini.. 😀 sekarang ni aku dah siap tambah threaded comment plugin sekali.. hohoh jadi kepada mereka yang mahu popular di google sila la komen dengan lebih berleluasa.. 😀

25 Responses to “yang kacak,comel,cun,hensem semua ada di topotato…”

  1. megat says:

    aku perasan apa yang sedang lakukan waktu sahur pagi tadi he3. tgk juga link-link yg diselitkan kah3. agak menggelikan hati pun ya.

    tak sangka pula boleh dtgkan SEO yg tinggi 😉

    [Reply]

    topo Reply:

    first page result.. tapi tak boleh datangkan trafik yang tinggi kot.. sebab agak mustahil ada ramai orang nak search ni.. 😀

    [Reply]



  2. Mr.Bintang says:

    kah kah kah…
    tahniah kat chokilala..
    dabel winning..
    hahaha.. 😛

    [Reply]

    topo Reply:

    juki pon dabel gak.. tapi yg paling aku jeles.. gambar tikus callister lagi banyak menang weh.. hahaha tetiba terasa cam terhina plak.. :upin01:

    [Reply]

    firdee Reply:

    :upin01: sabo…sabo…pakcik gugel rasa tikus tu ensem la tu

    [Reply]



  3. Kujie says:

    perasan juga apa yg berlaku kat twitter pagi tadi tapi kak jie tak ikut..nnt mcm makcik2 over acting je

    [Reply]



  4. Mohd Huzairy says:

    Bat yang kacak itu siapa? kahkahkah :upin02:

    [Reply]

    topo Reply:

    bat yang kacak?? erk.. ntahla aku pon tak kenal.. hohohoh

    [Reply]



  5. Azah says:

    woi… ko x letak gravatar meletup..
    aku ada tau..
    hoho…
    lepas ni aku nk komen byk2 kat choki..
    mesti makin meletup aku nnt..

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha aku terlupa la plak pasal keyword meletup tu..

    [Reply]

    Azah Reply:

    edit balik entry ni…
    kasi tambah gravatar meletup..
    haha…

    [Reply]

    szamiza Reply:

    yerw r….mcm r lawa sgt..weyyh org len rmai lg lawa r

    [Reply]



  6. blowie says:

    wehh,ape kes keyword ‘topo kacak’ ade gambar pakwe si eny tu wehh? hahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    itu lagi aku panas… hahaha

    [Reply]



  7. Kill-Vearn says:

    ada gak gravatar aku kat sini: http://bit.ly/meZKc

    thanx to azah amin sbb bagi sket idea.. hahaa

    [Reply]



  8. Ryehanna says:

    hoho..
    xpernah aku buat mengsearch ‘gravatar comel’ dan yang sewaktu dengannya utk tgk whether aku tersenarai ke x… 😛

    xpe, aku dah tau aku memang comel… xpayah google. har har har

    [Reply]

    topo Reply:

    hahaha aku pon sebelum ni tak pernah gak search.. ni kes bosan pas sahor pagi tadi la ni weh. hohoh

    [Reply]



  9. Eriyza says:

    Memacam jer dak Topo ni.
    Kes bosan melampau kaa??
    Hehehe!!!

    [Reply]

    topo Reply:

    hahahaha ni sumer keje budak2 ka twitter la ni.. 😀

    [Reply]



  10. naz says:

    aku gelak keyword “topo hensem” —> tak hensem tu jadi goku.

    [Reply]



  11. sickchild72 says:

    hhahahaha yang penting kau google kua muka aku wakaka. :kakros:

    [Reply]



  12. HuRuL_AiNi says:

    sian ko…xpe muka aku pun x kuar ni….hahaha

    [Reply]

    topo Reply:

    kalau keyword yang awal tu takkeluar aku tak kisah sangat.. hohoh ni keyword topo kacak dengan topo hensem pon tak keluar gak.. hohoho

    [Reply]

    sickchild72 Reply:

    haha kau kene mandi bunga weyyy.

    [Reply]



  13. mzeightys_x says:

    HEHE..ini untuk org2 kacak je ke?…

    [Reply]



Leave a Reply